Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaciekawina

Prezerwatywa nię pękła, a ciąża.

Polecane posty

Gość Zaciekawina

Witam! Dużo naczytałam się wypowiedzi w internecie, że prezerwatywa nie pękła, nie zsunęła się, nie było na niej żadnych uszkodzeń, a mimio to kobieta zaszła w ciąże. Kurcze! Jak to możliwe? Co o tym myślicie? Uważacie, że nieuszkodzona, poprawnie założona prezerwatywa jest dobrym zabezpieczeniem nawet w dni płodne? Czekam na wasze wypowiedzi! Pozdrawiam! :)

Gość gość
ja uważam, ze nie.

Gość Zaciekawina
Zastanawia mnie wlasnie, bo teoretycznie jak się nic nie dostało to przeciez ciąży nie powinno byc, a tu tyle historii :)

Gość gość
bierz tez pod uwage, ze ludzie tak tylko pierdolą, ze nie pękła, a gruncie rzeczy pewni pazrami zakładała, albo tamten w upale trzymał, albo chuj, dwukrotnie jednej uzylli i niby, ze nie pekła

Gość gość
cuda to tylko w polityce :D Pewnie zanim prezerwatywe zalozy, kilka ruchow bylo bez i to wystarczy przy dobrych ukladach

Gość gość
mi się wydaje ze to jest niemożliwe. Sama używałam prezerwatyw bardzo długo i nic się nigdy nie stało. Jesli jednak któraś z was się martwi, ze są niewystarczające to polecam uprawiać seks tylko w dni niepłodne. Bez problemu można je wyznaczyć mikroskopem owulacyjnym np Afrodytą.

Gość gość
też mam tą afrodytę i jak dla mnie jest świetna. Doskonale poznałam dzięki niej swoje cykle.