Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ProstoDoMatury

Czy ona chce coś więcej?

Polecane posty

Gość ProstoDoMatury

Cześć! Od niedawna piszę z pewną dziewczyną, piszemy codziennie, a raz w tygodniu się spotykamy (oboje jesteśmy w klasie maturalnej ale z dwóch innych szkół). Byłem z nią na swojej 100dniówce, po całej nocy tańczenia i rozmowy odwiozłem ją do domu , na pożegnanie powiedziała mi, że bawiła się lepiej niż na swojej. Przed 100d spotykaliśmy się czasami. Nasza relacja była czysto przyjacielska ( o ile można to tak nazwać bo znam ją dopiero od grudnia). Ostatnio zdarzyło się coś bardzo dziwnego.. spotkałem ją w centrum handlowym, byłem tam razem z moim najlepszym kumplem, troszkę pochodziliśmy w trójkę, byliśmy na kawie, a po wszystkim odwiozłem ją do domu i wtedy stało się coś czego się nie spodziewałem po niej (jest typem socjopatki i osoby całkowicie obojętnej na uczucia). Pocałowała mnie w policzek, mój kolega mówi, że ona chce czegoś więcej. Pomóżcie mi bo nie wiem co robić. Pozdrawiam

Gość gość
Tak chce więcej, ale... powodzenia w znajomości z socjopatką :/

Gość ProstoDoMatury
Czyli mówisz, że ciężko?

Gość gość
Nie znam laski. Ale tak zwane "socjopatki" i "obojętne na uczucia" to często w tym wieku udają i wmawiają innym takie rzeczy, żeby zwrócić na siebie uwagę, zrobić wokół siebie szum. Mają jakiś problem, ale to nie jest to co mówią. Prawdopodobnie to jest po prostu potrzeba miłości, bycia z kimś bliskim, zaufania. Ale fakt, jeśli dostałeś buziaka, a nie ma w zwyczaju obdarzać nimi każdego to możesz poczuć się wyjątkowo. "jesteś brany pod uwagę, nie spi***dol tego" hahaha zaproś ją na kolację, zobaczysz jak się bedzie zachowywać. A może sama coś powie...

Gość ProstoDoMatury
Dzięki za odpowiedź! Zobaczymy jak to będzie :]

Gość gość
Napisała do mnie sms'a wczoraj (nie rozmawiałem z nią od piątku bo nie było mnie w kraju) czy pójdę z nią do kina...