Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

skuteczne ćwiczenia

Polecane posty

Gość gość

jaki ćwiczenia pozwolą na szybkie schudnięcie? od 2 tygodni biegam ale jeszcze nie widzę efektów, mam słabą kondycję i ogólnie mało siły. główniw chciałabym schudnąć z boczków i nóg

Gość gość
skakanka, ale przy niej nie można zapominać o porządnym rozciąganiu mięśni. A na boczki, to na yt Tiffany Roth.

Gość gość
a skakanka bardziej nie rozbuduje mięśni?

Gość gość
JEsli nie będziesz sie dokładnie rozciągać, to tak. Skacząc na skakance, bez rozciagania, mięśnie będą się rozrastać, ale jeśli po każdym takim treningu, dodasz porządne rozciaganie nóg, a tu w szczególności łydek, to mięśnie się wydłuża i nie rozrosną, jak u faceta.

Gość gość
a można skakać gdzieś w parku albo np na krakowskich błoniach, czy to będzie głupio wyglądać?

Gość gość
na sukces w odchudzaniu składa się; 70 % to dieta, a 30 ćwiczenia,. Nie wiem jak u ciebie z jedzeniem , ale zbilansowana dieta jest niezbędna, żeby schudnąć. A każdy r u c h wspomoże odchudzanie; nie masz kondycji to polecam dłuugie szybkie marsze, są mniej męczące, a działają równie dobrze jak bieganie. Polecam tez nordic walking

Gość gość
no z kijami to ja chodzić na pewno nie będę

Gość gochn
ja polecam Chodakowska, wypocisz wszystkie kilogramy na jej treningach i zadziała to tak na ciebie że nigdy już nie wrócisz do dawnych nawyków żywieniowych, daje wycisk:D ja brałam jeszcze tabletki iqgreen żeby efekty były bardziej zauważalne i faktycznie udało mi się schudnąć mega szybko.

Gość gość
juz kiedyś ćwiczyłam z Chodakowską, ale niezbyt systematycznie. nie wiem czy dam radę jeszcze na nią patrzeć :D

Gość gość
Autorko, nie zawracaj ludziom głowy, skoro nie chce ci się ruszyć tyłka, nic ci nie pasuje; z kijami nie, Chodakowska też nie. Chcesz schudnąć, czy zaistnieć na forum;), cudów nie ma, nic samo się nie zrobi; każdy ruch jest dobry

Gość gość
a może Ty byś czytał/-a ze zrozumieniem? podstawówka się kłania. napisałam, że biegam ale mam za słabą kondycję do tego, a nie że mi się nic nie chce. Niestety, ale to Ty tracisz swój jakże cenny czas pisząc taki komentarz (a o Ewce to była ironia).... Pozdrawiam i życzę miłego dnia <3

Ja Ci polecam "30days shred" z Jillian Michaels. To program 30-dniowy - ćwiczycz codziennie, ale zaledwie 25 minut. Są 3 poziomy, każdy trwa 10 dni. Ja już po kilku dniach widziałam i czułam różnicę.

Gość gość
jak po kuracji ze slimcea najlepiej nie wrócić do wagi.. tabletki świetnie blokują łaknienie a po kuracji jak sobie z tym radzicie ? czy po prostu nie ma już z tym problemu ? na kuracji schudłam 11kg i szkoda to zaprzepaścić :)

Gość gośćgośka
u mnie najlepiej sprawdziło się jeżdżenie na rowerku stacjonarnym, a w lecie na rowerze normalnie na dworze, schudłam 20 kg. oczywiście dieta dieta i odpowiednie żywienie to podstawa!! brałam jeszcze tabletki iqgreen o których już ktoś tutaj wspomniał i również je polecam bo znacznie przyspieszyły mój metabolizm i odchudzanie.

Gość ksienia
też brałam iqgreen i do tego chodziłam na basen bo siłowni nie znoszę, a w domu nie posiadam żadnego sprzętu. taki mój urok ale zawsze można znaleźć jakąś alternatywę, nie ma wymówek!!!:P

Gość gość
odkąd pamietam borykalam się z nadwagą i teraz mimo że stosuje nowy suplement 2 tygodnie mogę już go polecać każdej która ma taki problem jak ja miałam. Polecam Slimcea bo to pierwszy suplement który w takim stopniu wspiera moją kurację odchudzająca. Schudłam już 2kg przez 2 tygodnie.