Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak smakuje mężczyzna?

Polecane posty

Gość gość

powiedzcie dziewczyny:)

Gość gość
różnie czasami dobrze, czasami beznadziejnie. Zależy jak się odżywia, czy jara itp.

Gość gość
jak sierść dzika

Gość gość
załóżmy, że dość dobrze się odżywia, nie nadużywa alkoholu, ani nie pali:)

Gość gość
hmm..cudownie, najlepiej starszy, ktory zna sie na rzeczy

Gość gość
23:26 przyko ale takich nie ma :(

Gość gość
gość dziś 23:26 przyko ale takich nie ma smutas.gif x Są są tacy. Powiedzcie dziewczyny jak smakuje, do czego można porównać. Opisz proszę:)

Gość gość
gość dziś hmm..cudownie, najlepiej starszy, ktory zna sie na rzeczy x cudownie tzn. jak. Opisz proszę:)

Gość gość
cudownie, czyli tak romatycznie przytula i piesci i taki namietny sex, i jest mily w lozku, taki milutki misiek, i ja go wtedy moglabym zjesc ;) mniammm. jak sa uczucia to zawsze smakuje mniam

Gość gość
ale chodzi mi bardziej... no wiecie... na końcu...:)

Gość gość
na koncu smakuje, jak jest orgazm

Gość gość
chodzi o ten smak podczas końcówki seksu oralnego...

Gość gość
to nigdy nie bylo oralu, ze nie wiesz? normalnie, smakuje przyjemniee

Gość gość
Jak słony banan

Gość gość
nie, nie wiem, jakbym nie wiedziała, nie pytałabym... opiszcie proszę, do czego można ten smak porównać, czy to jest przyjemne, czy raczej nie, na co się nastawić...

Gość gość
slony jest jak poleci wydzielina, czyli smakuje dobrze ;) to znak, ze sie podnieca facet;) tak bez smaku, czyli smkauje fajniee

Gość gość
zależy mi na poważnym, rzetelnym opisie...:(

Gość gość
smakuje dokladnie tak jak twoja cipka, wiec zobacz jak

Gość gość
Poważnie, to ten sam smak? Też taki troszkę metaliczny?

Gość gość
tak

Gość gość
Trochę slonawy, ciężko określić smak. Mi to przypomina trochę w smaku słone mleko, albo kefir, ale wydaje mi sie ze każdy smakuje inaczej.

Gość gość
no to myślałam, że będzie gorzej... dzięki:) smak jest akceptowalny w takim razie nie rozumiem, dlaczego w takim razie niektóre dziewczyny mają problem z połykaniem...

Gość gość
loda moge robic, ale polykac nigdy w zyciu...

Gość gość
gość dziś loda moge robic, ale polykac nigdy w zyciu... x czemu??:(

Gość iraa
/ja mowili przedmowcy to zalezy jak sie odzywia. I czy pali czy spozywa duzo alkoholu ;p ogolem gorzkich lub kwasnych produktow... Autorka sie wstydzi nazwac rzeczy po imieniu, chcialaby sprobowac spermy swojego mena ;d ale obawia sie, ze nie posmakuje ;p Autorko nie wstydz sie, jestes anonimowa ;) Ja pamietam, ze w czasach nastoletnich (tak hmm 14 lat chyba) odezwały się hormonu seksu wiecie, byłam strasznie rozochocona aby skosztować ;d Zwłaszcza jak koleżanki sobie chwaliły lodzika z ... degustacją Że to niby one inicjują to w związku ;p Nie miałam chłopaka, a nie chciałam związku po przypadkiem powodowały mną zachcianki ;p Nie śmiało podpuściłam kuzyna (16)... Wiecie tylko kilka razym chyba 3 aby się przekonać. Było... średnio ;p gdy weszłam w związek z chłopakiem to po kilku dniach doprowowadzałam do macanek... męskość przyjęłam do ust 2 tygodnie po... Z początku było oporowo, chłopak się zarzekał, że nie będzie przyjemnie mimo to chciałam skonfrontować rzeczywistość z poglądami koleżanek ;p Była gorzka, co się trochę zawiodłam bo się nastawiłam ;d Ale też nie było tak źle, jak to panny narzekają po forach, bez przesady Ale to nie koniec! Facet był palący i odżywiał się często fastfoodem ;p Jakoś po kilku... degustacjach, widział że chciałabym ale że się trochę nie tego spodziewałam. Przestał jadać w kebabach, a palenie.. no cóż dłużej mu zeszło się wyzbyć ;p Ale ostatecznie po pół roku rzucił! Róźnica? Ogromna! mam na myśli w smaku ;D Teraz to ja lubię :D Nie wiem, czy to dlatego, że wcześniej kiepsko wychodziło i teraz zmaiana na lepsze nie przekłamuje mi obrazu. Też zależy czy ktoś nastawia się na słodycz, nic z tego, nie będzie to słodki lukier ;d Ale odrobinę słodkiego smaku można wyczuć, jeśli dieta była owocowa ;d Także jeśli Twój chłopak się dobrze odżywia to myślę czeka Cię dość miłe wrażenie. Zresztą traumy nie przeżyjesz, ja bym spróbowała, choćby z ciekawości. Najwyżej już bym nigdy nie powtórzyła :D Co w mojej obecnej sytuacji jest nie do przyjęcia ze względu na mnie :D

Gość gość
wow, dziękuję Ci iraa za bardzo obszerny opis... na pewno spróbuję... piszą po forach, że ta konsystencja je brzydzi, bo ciągnie się, bo śliskie... nie przeszkadza Ci to? no to nie wiedziałam, że aż tak bardzo smak zależy od diety... aż tak diametralnie może się różnić?? nie do wiary...

Gość gość
Słona ciepła wydzielina w ustach, dla mnie to nic fajnego. Ogólnie obrzydza mnie sperma

Gość gość
Uwierz mi, że bardzo moze ;p Mimo wszystko, że byłam zielona w tym temacie to nie chciałam poddawać się dość złudnemu pierwszemu wrażeniu i na nim opierać swoje przekonania potem. Dlatego wykorzystałam kuzyna kilka razy, a co! ;dd Ponadto partner partnerowi nie równy, głupio mi tak mówić i wspominać, ale kuzyn miał początkowo lepszy smak niż chłopak i w głębi duszy trochę mi nie dawało spokoju, że wymieniłam model na gorszy ;D Ale, to była jednak dieta i nałogi! Smak spermy można lubić, na prawdę, ale nie można traktować tego jak deseru, jogurtu, bynajmniej posiłku, bo wtedy samoistnie porównujemy to z jakimiś łakociami, a wiadomo, że w każdym z nas siedzi łasuch ;p Trzeba to traktować jako cząstkę faceta oraz jak jakiś płyn, który można skosztować równie dobrze jak każdy inny ;p Przynajmniej ja tak sobie to tłumaczyłam :D Teraz sobie nie wyobrażam, że przerywam lodzika, że nie ma finału z połykiem, bo traktuję to jako swego rodzaju zdobycz, nagrodę :D Chociaż czasem daję się namówić na finał na moim ciele