Sovya182 0 Napisano Luty 11, 2016 Witam :) Ginekolog przepisała mi tabletki Atywia, to moje pierwsze tabletki antykoncepcyjne w życiu i trochę się obawiam :/ Mam 18 lat, a powodem są bardzo bolesne i obfite miesiączki :c chciałam zapytac czy któraś zażywała je i jakie skutki uboczne wystąpiły oraz plusy :) Słyszałam, że podobno się po nich chudnie, miała któraś taki problem ? Oraz jak wyglądał pierwszy miesiąc zażywania i czy pomogły na trądzik :) Z góry dziękuje ^^ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evę lina jshdhd Napisano Luty 13, 2016 Witaj to były moje pierwsze tabletki .... Na początku było wszytsko ok tylko miałam mega ssanie w żołądku ciągle chodziłam glodna ...ale kupiłam asekurele ta osłonę przy antykoncepcji i ssanie zniknęło ...piersi mnie bardzo bolaly potem przeszlo ....acha łydki tez mnie bardzo bolaly ale potem wszytsko ustalo i było ok ....chwalilam je sobie ...potem zrobiłam przerwę na 8 miesięcy i jak wróciłam to jakiś koszmar lało się ze mną brzuch bolał i odstawiłam je już nie sięgam po nie bo nie mam potrzeby ale jak na pierwszy raz to sobie je chwalilam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach