Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MamaMloda39

Klacid opinie

Polecane posty

Gość MamaMloda39

Córka 2.5 roku.W poniedziałek obudziła sie rano z gorączką po południu poszliśmy do pediatry (nie jest to nasz prowadzący corke pediatra) okazało sie zapalenie gardła i ucha. Dostała klacid plus syrop wykrztusny ( co dla mnie było podejrzane bo nie miała zalegającej wydZieliny tylko suchy kaszel) do środy podawalismy leki ale jednak cos mnie w końcu tknelo i nie podalam syropu wykrztusnego. Po południu wizyta u lekarza rodzinnego bo kaszel męczył córkę ponad 3 godz. Osluchowo czysto i kazał kontynuować klacid i odstawić syrop wykrztusny. Wczoraj córka miała bardzo wysoka goracKe ktora ciężko bylo zbić ale w końcu sie udalo. Dzisiaj wizyta u naszej pediatry. Gardło niemalże czyste ale moje obawy sie sprawdziły.mamy zapalenie płuc. Stąd ciągła gorączka i suchy kaszel. Dostała juz nebbud i berodual oraz syrop przeciwkaszlowy na noc. We wtorek mamy iść do kontroli. U której z mam klacid wyleczyl zapalenie płuc. To juz nie pierwszy raz jak córka tak choruje i wcześniej pomagał nam augmentin i summamed

Gość MamaMloda39
Po prostu zastanawiam sie czy w połączeniu z nebbudem oraz berodualem pokona zapalenie płuc skoro córka zachorowała przyjmując go od poniedziałku

Gość gość
Anttybiotyk trzeba wybrac do konca, inna sprawa moja w tamtym tyg go dostala i po 3 dniach ja uczulil. Po wybraniu antybiotyku dziala on jeszcze jakies 3 do 4 dni. Najgorsze co mozesz zrobic to przerwac branie antybiotyku

Gość MamaMloda39
Tak wiem ale chodzi mi o to czy zwalczyć on chorobę do której dopuścił

Gość gość
Klacid to najlepszy antybiotyk na zapalenie płuc i jeden z nielicznych leczący krztusiec.

Gość gość
U nas Klacid sprawdził się doskonale. Szybko zwalczył chorobę i bez skutków ubocznych.

Gość MamaMloda39
Niby tak ale dziwi mnie ze skoro taki dobry to dlaczego pozwolil rozwinąć się chorobie powodując zapalenie płuc

Gość MamaMloda39
Poza tym w grudniu córka byla leczona nim na chlamydie i sprawdził się doskonale bez skutków ubocznych. Jedynie smak nie powala na nogi

Gość gość
Klacid u nas uczulil syna