Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie ogarniam facetów

dlaczego kolega z pracy dobrze sytuowany

Polecane posty

obgaduje przed kolegami samotne rozwódki z dziećmi,ze biedne,ze z przeszłością mówiąc ze nie pozwoliłby sobie na taki mezalians,a robi do mnie maślane oczy,ciągle proponuje kawę,wręcz nie daje mi spokoju chociaz wie ze mało zarabiam

a za dwa miesiące mam sprawę rozwodową,zostanę sama z 3 dzieci,On czasem jest wręcz nachalny,zachowuje się jak zakochany,jest wkurzony gdy rozmawiam z innymi kolegami,mnie bardzo zniechęcił do siebie

Gość gość
Ale Ty głupią jesteś. Normalnie podaj cenę i już. Przecież o to temu facetowi chodzi. Ja bym zaproponowała ze on opłaca Ci rachunki i 3 razy w miesiącu możecie się spotkać. Same korzyści dla wszystkich.

jest dosyć przystojny ale dla mnie aseksualny,przemądrzały,poza tym po tym co usłyszałam od niego na temat rozwódek i biednych kobiet nie zamierzam traktować go poważnie,po co w ogóle zawraca mi głowe,nie moze poszukać bogatej bez przeszłosi?

Gość gość
aha, facet niezrównoważony psychicznie i niedowartościowany ... olewaj go i udawaj, że nie słyszysz jego głupich komentarzy. Chce zwrócić na siebie uwagę w nieudolny sposób.

Gość gość
Ale chyba nie sądzisz ze on chce się z Tobą ożenić.

Gość gość
Facet plotkarz! O kurdę, to gorsze niż plaga karaluchów :D

no właśnie ja mam honor,nie chce nic od niego,czemu on myśli ze każda biedna czy z przeszłoscią marzy o bogatym i przystojnym?mi nie w głowie teraz związki,on jedno mówi a łazi za mną,ciągle zamęcza o tą kawę,patrzy się jakby sie zakochał

Gość gość
Masz rację. Z tego co opisujesz to jakiś perfidny człowiek, którego ponosi ego, że niby każda o nim marzy hahaha :D Ignoruj go. Myśli, że polecisz za nim jak piesek bo szukasz sponsora. Straszne ma mniemanie o kobietach, nie chciałabym nawet takiego znajomego ;/

no on faktycznie jest jakiś psycholowaty,ma duzo znajomych a nie szuka w swoich kręgach kobiety tylko uparł sie na mnie,on nie rozumie ze mi wisi jego ładna buźka i super auto?jest plotkarzem i dyskryminuje ludzi,poza tym plotkuje co mu odbiera męs

Gość gość
gada o tych rozwódkach, żeby Ci dokopać za to, że nie zwracasz na niego uwagi, "a on przecież taki wspaniały" - kolejny dooopek

Gość gość
Strasznie dużo o nim gadasz i myślisz jak na kogoś kto Ci zwisa.

jest dużo kobiet lecących na kasę i przystojniaków ale ja lubię pracować i mam inne priorytety życiowe,potrafię żyć za grosze i czuć sie szcześliwa a on jest zdziwiony że jak to możliwe ze go nie chcę

piszę o tym bo lubię Kafeterię,a zdarzyło mi sie kilka razy w życie ze startowali do mnie przystojniacy mimo ze jestem przeciętniarą i byli bardzo zdziwieni ze nie byłam zainteresowana,mam określony typ męzczyzny i nie w sensie urody ani kasy

Gość gość
Skoro za chwilę się rozwodzisz to ten twój typ jest chyba coś nie hallo.