Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W jakim banku macie konto ? Czy są jeszcze jakieś darmowe konta ? chyba nie...

Polecane posty

Gość gość

bo nawet mbank zdziera za karte i inne uslugi dodatkowe, a zawsze byl niemal darmowy

Ja mam w BGŻ Paribas a drugie w Inteligo od chyba 10 lat i jestem zadowolona.Darmowe konto ma Smart Bank.

Gość gość1234789
normalne że teraz mbank bierze kase bo to sprawka Petrusa, żeby pokazać Polakom jak to jest strasznie źle ja pis ma władze :D

Gość gość
ja mam mbank i jest darmowy. kartę przecialem jak wprowadzili opłatę.zamiast niej mam kredytową w carrefour visa

Gość gość
jak mbank wprowadził opłatę to petrus był nikomu nie znanym bankierem

Ja mam w Millenium darmowe (pod warunkiem wpływów w wysokości co najmniej 1000zł i dokonywania 1 transakcji kartą w miesiącu).

Gość gość
Millennium jest darmowe dla kogos kto ma stala prace lub emeryture rente i placi kartą, dla innych to drozyzna 8 zlkonto plus 7 karta, w sumie wszystkie banki biora za karte (od 7 do 10 zl) niestety, mozna zawsze zrezygnowac z karty i kase wyplacać w okienku w oddziale (to w wiekszosci bankow jest darmowe tj 1-3 wyplaty w miesiacu)

Gość Ciasteczek
Ja mam konto w Raiffeisen, nie jest całkiem darmowe, jedynie opłata miesięczna za kartę 3zł. W umowie na konto wymarzone masz zapis ze nie mogą zmienić opłat