Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mąż mamy

Polecane posty

Gość gość

Witam. Mamy z mężem mały a może dość duży problem, mianowicie denerwuje nas mąż mojej mamy. Mieszkamy razem w domku (Góra i dół) Siedzi w domu, nie pracuje i ciągle zrzedzi. Do tego jest pedantem i jest przesadnie oszczędny. Problem jest tego typu, że dzielimy prąd na 4, zaraz podzielimy na 5 bo będzie dziecko i chodzi i szuka wszędzie przesadnie oszczędności... Polokwidowal lampę na zewnątrz domu, łazi wyłącza wszystko, czepia się kiedy np korzystamy z klimy i powoli nas to denerwuje.... Bo my chcemy więcej swobody co więcej nawet możemy więcej płacić to odrazu że nie nie..ponadto mój mąż jak chce coś zrobić w domu albo pomoc to ciągle mu wmawia że nie jest potrzebny.. Serio wkurzajacy temat no i nie wiem jak go rozwiązać. Mamie już mówiłam dużo razy alr nie chce jej stresować, boję się że będzie między młotem a kowadlem i albo my się poklocimy albo oni

Gość gość
Wiesz, ze najlepszym rozwiązaniem jest wyprowadzka na swoje, i mieszkanie samodzielne. Domek jest mamy, on jest jej mężem i czuje się gospodarzem.