Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kabel hdmi z biedronki warto kupic?

Polecane posty

Gość gość

Są w promocji 5m za 17 zł

Gość gość
Zawsze można sprobowac

Gość gość
Jest taki program"Triki sprzedawcow"i kiedys testowali wlasnie kable hdmi.Drogi nie roznil sie niczym od taniego.Wiec kupuj.

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
Ja mam i działa - wszystko jest ok

Gość gość
A od kiedy są w promocji

Gość wiktoria741
Ja bym nie kupowała kabla z biedronki. Zuzka ma racę z jakoscią może być różnie a avstore.pl faktycznie ma kable najwyższej jakości. Z tego co widziałam kable wireway hdmi są świetne, mają dobre ceny i różną długość. Lepiej zapłacić więcej niż co chwilę kupować nowy kabel.

Gość gość
eeee kabel jak kabel. Tak samo popsuje się kiedyś drogi jak tani. A czasem nawet tansze dluzej posluza. Ja kupila tez w jakims markecie kiedyś (już dawno) i mam ponad rok i dziala

Gość arekiii
Najlepiej to napisać, albo zadzwonić do Lispol (na stronie lispol.com jest namiar). Mają wszystko – anteny, zasilacze, akumulatorki, przyłącza hdmi..generalnie wszystko jeśli chodzi o takie drobniejsze akcesoria. Sam mam tutaj zamawiane rozgałęziacze do firmy. Szybko, profesjonalnie, z dobrą obsługą.

Gość Artur303030030330
Jezeli nie widzisz roznicy miedzy 4k, a 3,999k to bierz ;) Ja jakis czas temu kupilem w internecie za podobna cene i sie zepsul, wiec kupilem drugi tak samo tani i do tej pory dziala :)

Gość vetaa44
Brakuje dobrze zaopatrzonych sklepów z mniejszą elektroniką. Sam jak potrzebowałem specjalnej wtyczki do laptopa to długo się naszukałem, kupiłem finalnie na http://lispol.com. Przejrzysta strona, wszystkie towary są odpowiednio podzielone na kategorie, poza tym wyszukiwarkę mają sprytną przez którą można sprawnie dotrzeć do tego czego się szuka.