Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy na miłość lepiej czekać, czy aktywnie jej poszukiwać? Czas leci a ja sama...

Polecane posty

Gość gość
Na początku to była fajna przyjaźń ja jej pokazywałem miasto i jej koledze z Czech też razem z kumplami potem zabierałem na mecze bo miałem wejścia za free na siatkówkę jako wierny kibic, dopiero po 3 miesiącach udało nam się lepiej zapoznać ale to też była czysta przyjaźń (zero seksu,bo ona jest gorliwą katoliczką ja zresztą też) pod koniec ERASMUSA już byliśmy parą, a potem ten fart z tą pracą. I jakoś dalej poszło,dosyć szybko ślub :P

Gość gość
Można czekać! Tylko jak długo?

Gość gość
No to widzę że byłeś jednak aktywny mimo swojej nieśmiałości. Czyli znowu potwierdziłeś że to facet działa a nie kobieta.

Gość gość
Drogie Panie facet owszem zadziała, nawet ten nieśmiały, ale kobieta musi mu dać znak że chce go poznać, że go lubi, że chce kontaktu, itd...

Gość gość
Ale się rozpisali,czterdziestolatek nie ma gdzie słowa zmieścić :)

Gość gość
Trochę tak ale dostałem bardzo silne sygnały zauroczenia z jej strony to mi dodało skrzydeł ale ona też była bardzo a nawet bardziej aktywna :p

Gość gość
ja o swoją aktywnie walczę :) trzymajcie kciuki, bo piłka po jego stronie :D

Gość gość
a ja mialam facetow i co i wciaz jestem sama , bo trafil mi sie albo oszust, zlodziej , pijus, babiarz, klamczuch , a przeciez oni tacy wspaniali i porzadni mieli byc, klamia ***uje w zywe oczy ze tylko lac w ryja i patrzec czy menda jeszcze zyje :D :D

Gość gość
haha dobre