Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ona mogła tak zrobić?

Polecane posty

Gość gość

Chodzi o to, ze : postanowiłam przerwać studia na II roku. I tak tez zrobiłam, złozyłam do dziekanatu podanie o zgodę dziekana na przeniesienie na kilka innych uczelni, on mi te zgody wydał. Baba z dziekanatu pytała sie mnie tak prywatnie gdzie sie przenoszę i jej to powiedziałam ( na moje nieszczęście). W podaniu napisałam jedynie ,ze rezygnuję ze studiów, a nic o przenoszeniu się bo w koncu poszłam na zupełnie inny kierunek ( ale też na tą uczelnie na ktora chcialam sie przenosic bo tam był tez ten kierunek,ktory studiowałam wczesniej). Teraz koncze licencjat z tego nowego kierunku i postanowiłam wznowić tamte dawne studia, a ta wredna baba mi powiedziała " ale przepraszam bardzo, przeniosła sie pani na uczelnie X i mnie nie obchodzi jaki pani kierunek skonczyla, ja tam wyslalam dokumenty"- a ja jej do tego w zaden sposob nie upoważniałam żeby tak robiła, a przez to nie moge wznowić poprzednich studiow :O Myslicie, ze miała w ogole takie prawo?

Gość gość
Czy na moim miejscu jeszcze pogadalibyście z dziekanem tej uczelni? Bo ona tak naprawdę wysłała te dokumenty bez żadnego mojego upoważnienia

Gość gość
up

Gość gość
W ogole to ja mysle nawet żeby iść się poradzić prawnika w tej sprawie bo ona na podaniu poniżej mi dopisała : powód - przeniesienie się na inna uczelnię, swoim pismem bezczelnie, a dziekan to podbił :O Tak w ogóle można? Bo mnie sie to w glowie nie mieści...

Gość gość
Myślę, że bez prawnika się nie obędzie, bo sprawa na skomplikowaną wygląda. Zresztą prawnik powie Ci,jak to wygląda i czy coś da się zrobić. Można napisać na biuro@ poradyprawne-kancelaria.pl/ Ja jakiś czas temu skorzystałam z ich porady i byłam bardzo zadowolona z efektu.