Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AnetaEZG

Chrzciny ratunku !!!

Polecane posty

Gość AnetaEZG

Pomocy za 3 tygodnie mamy Chrzciny a w lokalu ktory wybralismy byl pozar !!! i niestety nie ma mozliwosci aby impreza ta sie odbyla. Szukam lokalu wolnego w Lodzi lub okolicach spora rodzinka gosci bedzie ok 80 osob. Prosze o podpowiedzi

Gość gość
gości jak na weselu

Gość Daria90EZG
Sprawdz sobie osrodek Campoverde - ok 15 km od centrum Lodzi. Najlepiej umowic sie na spotkanie pojechac i zobaczyc obiet na zywo. W zeszlym roku bylam w Campoverde na chrzcinach coreczki najlepszej kolezanki impreza bardzo udana, kuchnia na dobrym poziomie a i wcale duzo podobno nie zaplacili ale impreza byla na ok 40 osob.

Gość gość
Także polecam ośrodek Campoverde Miesiąc temu organizowaliśmy tam małe przyjęcie jubileuszowe . Byliśmy mile zaskoczeni obsługą , organizacją oraz przede wszystkim pysznymi daniami . MIEJSCE GODNE POLECENIA.

Gość Kasia2933
Hej ja organizuje w Campoverde komunie corki 15 maja. Dam znac po imprezie. Podczas wizyty wszystko ok obiekt ladny fajne menu cena ok. Zobaczymy czy goscie beda zadowolenia i impreza sie uda.

Gość AnetaEZG
Hej juz mam oferte z 3 miejsc jeszcze sie nie moge zdecydowac. Najbardziej podoba mi sie oferta Campoverde chodz mam tansza w restauracji na moim osiedlu. 3 opcja to kosmos cenowy. Pojade jeszcze zobaczyc ten obiekt.