Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Maz zaprosil mnie na impreze i zostal....

Polecane posty

Gość gość

Maz zarezerwowal ze znajomymi stolik w restauracji... Powiedzial mi ze to stolik w restauraxji ze bedzie orkiestra i jedzenie ze idziemy zjesc i sie napic... A okazalo sie na miejscu ze to impreza w stylu studniowki-potancowki xzy wesela. No nie wiem jak to wyjasnic wam.... Zaczelo soe o 19stej..byla kolacja deser zakaski alkohol i orkiestra i ja myslalam ze stroj taki no pol elegancki pol sportowy... Poszlam ubrana w leginsy do tego elwgancka tunika ale taka bardziej dresowo-elegancka i kozaki..... A maz ubral koszule w krate i jeansy!! Wszysxy byli ubrani elegancko biale koszule eleganckiw spodnie a kobiety w sukienki jak na wesele lub takie czarne... I mialy szpilki pantoflw it.p. Ucieklam stamtad tlumaczac jego znajomym. Ze wpadlam. Na chwilke bo dziecko w domu chore zw siedzi z sasiadka ze wpadłam na max 1.5h bo juz zarezerwowane... Bylam w glebi duszy wsciella na męża ze nie dowiedzial sie od swoich znajomych jaka to impreza i jako jedyna bylam zle ubrana.... Nawet głupio mi bylo w botkach zimowych tanczyc... Wroxilam. Do domu taxowka... Jego brat skomentował zw powinien maz wrocix ze mna a nie ja sama a on sam... I ze nas odwiezie razem. A maz ze zostanie bo jest fajnie! I zostaal. Co o tym sądzicie

Gość gość
A jaki problem wrócić i się przebrnąć. Robisz z igły widly

Gość gość
masz kij w tyłku i głupio zrobiłaś albo trzeba było walnąć setkę i dobrze się bawić albo pojechać do domu i się przebrać

Gość gość
wiekszego belkotu od dawna nie czytalam.

Ja bym olala to ze wszyscy tacy wystrojeni a ty nie. W końcu nie wiedzialas ze tak bedzie. Trzeba bylo zostac i zaszalec

Gość gość
do musi : a napisała że to było dziś???

Gość gość
no to moglas wrocic do domu i sie przebrac. myslisz ze kolesie rozkminiają jaki to typ imprezy- czy a'la wesele, czy a'la wiejska dyskoteka? i ze rozkminiaja odpowiedni stroj do imprezy? :P

Gość gość
racja, ty też mogłaś się zainteresować tematem

Gość gość
A dla mnie facet, który zostaje na imprezie, z której wychodzi żona ( bez względu na powód) jest skończonym dupkiem!!!

Gość gość
Co to znaczy "dresowo-elegancka tunika"?? I do tego legginsy plus kozaki :D serio chciałaś iść tak ubrana do restauracji?

Gość gość
"masz kij w tyłku i głupio zrobiłaś albo trzeba było walnąć setkę i dobrze się bawić" To najlepsza porada tutaj :D Ja bym tak zrobiła

Gość gość
Autorko taki motyw się pojawiał czasem we filmach. Przypomnij sobie co wtedy bohaterka filmu robiła w takiej sytuacji. Trzymała głowę wysoko i znosiła sytuację z godnością

Gość gość
Mąż w sumie powiedział wszystko zgodnie z prawdą tylko tyle że nie dopowiedział więcej szczegółów. Może sam nie wiedział dokładnie jak to będzie, zależy kto to organizował i w ramach czego

Gość gość
"Co to znaczy "dresowo-elegancka tunika"?? I do tego legginsy plus kozaki smiech.gif serio chciałaś iść tak ubrana do restauracji? " A ty do restauracji zakładasz suknie balową???

Gość gość
Gość 09.59 A to nie ma innych strojów tylko "sukienki balowe" albo "sportowo-eleganckie tuniki"? Ja nawet na zwykłą kolację do restauracji zakładam jakąś ładną sukienkę i szpilki. Lubię czuć się pięknie i kobieco.

Gość gość
Na wieczór do restauracji na pewno bym się elegancko ubrala. Jakbym nie wiedziała dokładnie zalozylabym mała czarna i szpilki, na pewno bym dziwnie nie wyglądała niezależnie od typu imprezy. Nie wiem jak można wyjść ubranym jak baba że wsi do eleganckiego miejsca.

Gość gość
Do restauracji poszłas w leginsach i dresowej tunice... ze nie było mężowi wyjść z tobą z domu...

Gość gość
Wy to chyba ze wsi... Do restauracji obowiązkowo mała czarna i szpilki :-D serio???

Gość gość
nie, kufajka i gumofilce :P

Gość gość
gość dziś Wieczorem owszem, to nie jest wyjście na pizzę że znajomymi.

Gość gość
Matko leginsy i tunika kiedy to było modne ?! W takim stroju to najwyżej na plac zabaw z dzieckiem a do Restauracji na wieczor to sukienka koktailowa lub spodnica i koszula i nie trzeba szczegolowo charakteru imprezy opisywac

Gość gość
To już pomiędzy gumofilcami a szpilkami nie ma wyboru? Ja osobiście nie lubię i nie chodzę w szpilkach, to co? Wstęp wzbroniony? :-D

Gość gość
Z reguły tak się stroją właśnie wiesniary, co to na co dzień, jak kopciuchy chodzą i dla nich restauracja to co najmniej wyjście na galę oskarową, a nie normalne wyjście wieczorowe :-D Owszem, elegancko, ale bez przesady... Kuźwa, suknie wieczorowe... Koktajlowe.. :-D

Gość gość
rozumiem, że tunika i leginsy to szczyt elegancji :D

Gość gość
Moja bratowa tak sie stroi nawet na domowy obiad z okazji rocznicy teściów ubiera kiece obcisła mini z jednym ramieniem odkrytym i do tego szpilki i ciężka szpachla na twarzy, włosy farbowane na ostry blond ściśnięte w kucyk tak że twarz naciągnięta jak po liftingu. Dla niej to jest szpan. Wrecz sie czuje lepsza od szarej masy :D Takie imprezy w lokalu to już w ogóle woda na młyn dla niej relacja na facebooku musi być inaczej by umarła

Gość gość
Akurat strój twojej bratowej to taki sam poziom jak ta dresowa tunika z legginsami. Kto tak chodzi do restauracji??

Gość gość
Dokładnie, komentarze o sukienkach jak ze wsi. Ja do restauracji tez czasem w jeansach chodzę, albo w sukience, zależy co akurat mam na sobie, jak mam ochote czy jest okazana wyglądać bardziej sexy, to sie bardziej postaram. Ale w Warszawie wyjscie do restauracji to standard, wiec wiekszosc ludzi ubrana jest normalnie, a nie jak na odpust.

Gość gość
Ale właśnie ta "elegancko-dresowa" (cokolwiek to znaczy) tunika, plus legginsy to strój jak na odpust. Jeszcze jestem w stanie zrozumieć 16-latkę na obiedzie z rodzicami ubraną w legginsy, ale dorosła baba? Dżinsy i do tego tunika lub bluzka jak najbardziej, legginsy to strój na fitness.

Gość gość
ale jestes glupia kretynka zepsułaś facetowi wieczór, ja bym na jego miejscu z taką babą nie wytrzymał