Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Janny

Ciężkie pytanie

Polecane posty

Gość Janny

Witajcie.mam dość głupi problem. Jestem z facetem 3 miesiące i dopiero od nie dawna zaczęliśmy bardziej do siebie docierać w łóżku. Dopiero poznajemy siebie i potrzeby drugiego partnera. Problem w tym ze on za każdym razem na początku robi mi dobrze językiem.Chyba to lubi no nie potrafi skończyć dopóki mu nie powiem starczy :)a trwa to naprawdę dlugo ,problem w tym ze nie wiem czy on oczekuje ode mnie tego samego.nie wiem jak go zapytać o to.. proszę o podpowiedź

Gość gość
Ja też uwielbiam w ten sposób sprawiać przyjemność kobiecie i rewanżu wcale nie oczekuję, nawet nie przepadam za bardzo lodzikiem, ale cipkę mógłbym lizać non stop :) Jeśli nie masz na to ochoty aby się zrewanżować, to się nie zmuszaj, masz ochotę to nie pytaj tylko rób, a czego on oczekuje, to już jego musisz zapytać, bo nikt ci na to pytanie odpowie. Teoretycznie gdyby domagał się rewanżu to albo powiedziałby to wprost, albo delikatnie cię na to naprowadził, a skoro tego nie robi, to pewnie lubi lizać twoją cipkę i ma z tego frajdę :)

Gość gość
Nie napisalas czy doprowadza sie do orgazmu

Gość Janny
No właśnie nigdy jakoś mnie na to nie naprowadzal ,nawet nie dawał żadnych znaków ze tego chcę. Nie lubię tego robić i nie chce się do tego zmuszać.Może po dłuższym czasie bycia razem dam mu tą przyjemność ale napewno jeszcze nie teraz.

Gość gość
Skoro nie lubisz i skoro nie chcesz, to nie musisz... seks ma sprawiać przyjemność obu stronom i nie wolno zmuszać kogoś do praktyk których nie lubi. Skoro facet sam nie nalega i nie prosi, to nie masz się czym przejmować raczej, a że lubi długo lizać twoją cipkę, to niczego w tym dziwnego nie widzę, sam to lubię.

Gość gość
Dajesz mu d ale wstydzisz sie zapytac o Cos? A to dobre :) :)

Gość gość
Widać że jeszcze młoda i mało dojrzała dziewczyna

Gość gość
nie ma nic gorszego jak partnerka brzydzi sie ciala partnera , on lize ci c**e a ty ne chcesz mu zrobic dobrze ustami , czekasz ze on ci to powie zalosna jestes , po co takie oziemble kretynki szukaja faceta , a potem dziwia sie ze sa zdradzane

Gość gość
jasne ze facet oczekuje pieszczot oralnych ale nie chce o to prosic , ma ci dawac znaki ile ty masz lat ?

Gość Janny
Nie chce nawet odpowiadać na Twoje kretynskie i chamskie wypowiedzi. Co chciałam to już wiem.