Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polscy faceci nie lubią murzynów bo wiedzą że są od nich słabsi kopulacyjnie

Polecane posty

Gość gość

boją się bo to dla nich zagrożenie, polski fiut nie ma zadnych szans z kongijskim

Gość gość
No nie wiem mi się ciągle chce i mam ogromny apetyt i nabrzmiałego...

Gość gość
ale masz małego, nie jestes atrakcyjny seksualnie...sory wiekszosc polskich facetów jest odpychających seksualnie, wystarczy spojrzec na ulice... chudzielce, grubasy, szerokie biodra, wąskie klaty, jakies ochydne plastusie z brodami bo wg nich to takie modne i męskie...a wygladacie śmiesznie i żalosnie a nie męsko , co mają kłaki na bladej mordzie do męskosci ? :D 🖐️ nie macie szans biala rasa ma zdechnac bo sie do niczego nie nadaje

Gość gość
Ja jestem polska kobietą, wolę białych facetów, a murzyni mnie brzydzą :p🖐️

Gość gość
Skąd wiesz że mam małego , może dla twojej rozklapichy każdy jest za mały. A największego ma jakiś bialas nie pamiętam nazwiska. Poza tym mam czarne włosy gęste na klacie , pokaż mi murzyna z włosami na klacie:classic_cool:

Gość gość
Do niczego sie nie nadaje powiadasz? To wlasnie dzieki bialym zostala zbudowana cala cywilizacja, i technologia Czarny to nawet patyka nie wymyslil

Gość milena_jestem
Ja tam nigdy nie bylam za ocenianiem ludzi na podstawie pochodzenia, uwazam tez, ze zaden normalny Polak nie ma niczego przeciwko osobom pochodzenia afrykanskiego, sama mogla bym byc z ciemno skorym, nigdy sie na to nie nastawialam, ale serce nie sluga, tak samo z Azjatami, ogolnie z osobami innych nacji, nim wiecej podrozujesz tym bardziej dostrzegasz, ze jednak ludzie na calym swiecie maja jakies problemy i wartosci, marzenia, wizje etc. nie lubie osob patrzacych na innych przez pryzmat pochodzenia.