Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Seks bez prezerwatywy

Polecane posty

Gość gość

Moja dziewczyna zaproponowała mi, w prezencie, żebym kochał się z nią bez prezerwatywy. Regularnie się bada, robi pomiar temperatury i dni płodnych. Tak się składa, że dzisiaj ma dni niepłodne. Bądź co bądź, ufamy sobie. Jesteśmy trochę ze sobą, ale jak dotąd zawsze się zabezpieczaliśmy. Przyznam, że jestem podniecony i zaintrygowany. Zawsze chciałem poczuć jak to jest bez prezerwatywy. Ponoć wrażenia są o wiele lepsze, silniejsze, a orgazm mocniejszy. Jakie to uczucie? Ktoś doświadczony się podzieli?

Gość gość
wrazenia będą jak zrobisz jej bachora :D znam takie idiotki ktore byly święcie przekonane na 1000% ze mają dni nieplodne a potem wpadka :D obe...są samotnymi matkami :classic_cool: predzej czy pozniej związki z wpadki sie konczą rozstaniem/rozwodem :)

Gość Soamantiss
Jest lepiej zdecydowanie lepiej. Owszem trzeba uważać i w porę wyjąć ale jest cudownie. Od roku z narzeczonym nie stosujemy żadnej antykoncepcji i jakoś nie ma z tego dzieci. Partner zawsze wychodzi w porę. Nie planujemy ciąży aczkolwiek jak się przydarzy to oboje będziemy szczęśliwi. Jeśli jesteście w pełni świadomi swoich ciał niespodzianki nie będzie. Tylko trzeba uważać :) powiem szczerze nie wyobrażamy sobie uprawiać seksu z prezerwatywą.

Gość gość
Zawsze jest pigułka po...

Gość gość
Naturalne metody są najlepsze, bez ingerencji chemiczno-hormonalnej w organizm.

Gość gość
Tak, tak naturalne metody są bardzo skuteczne i już nie jeden się na tym przejechał :P Nawet nienaturalne metody nie są na 100% skuteczne, a co dopiero mówić o kalendarzyku, a o seksie przerywanym nawet nie wspominam, bo to żadne zabezpieczenie.

Gość gość
ty z 12.21,widać że masz słabe pojęcie o antykoncepcji,to najlepszy sposób by mieć wielką rodzinę :D

Gość gość
jak bez gumy to najlepiej w anala !!!

Gość gość
A tacy jak to szlochają i chodzą po lekarzach bo nie mogą mieć dzieci od tej waszej cudotwórczej antykoncepcji.

Gość gość
12:47 Jak nie zajść w ciążę do końca życia - czyli krótki przewodnik po sterylizacji. To pewnie twojego autorstwa?

Gość gość
stosunek przerywany to nie antykoncepcja ciemnogrodzie!!! poza tym facet zrobi sobie dobrze i ucieka a kobieta,ze co?niby za kazdym razem docodzą w tym samym momencie? Czyli jemu dobrze,jej niekoniecznie i na dluzsza mete nerwica na tym tle zapewniona.

Gość gość
I stało się. :) Uprawialiśmy seks bez prezerwatywy. Najlepsze uczucie w życiu. Seks był krótszy, musiałem zwalniać i się zatrzymywać bo wrażenia były bardzo intensywne. Moja dziewczyna była bardzo mokra, więc obeszło się bez lubrykantu, wszystko naturalnie.

Gość gość
Odniosę się co do metody antykoncepcji. Tylko prezerwatywa i kalendarzyk jest nieszkodliwy! !! My podczas badania ginekologiczne go cipki(oczywiście zawsze mąż jest obok mnie i widzi wspierał porody) spytalismy się o antykoncepcję i dostaliśmy odp.jak wyżej. Męża mam przy badaniach bo nie jestem zacofana i tępa by się wstydzić najbliższej osoby! !!! Mam Prawo do obecności osoby bliskiej nawet w szpitalu przy badaniach wiec mam przy sobie! !!

Gość gość
Oczywiście, że stary dobry kalendarzyk i prezerwatywa są nieszkodliwe. Z tym, że to pierwsze dalej wyprzedza drugie, bo niektóre kobiety są uczulone na składniki w prezerwatywie. Ale ciemnogród wie lepiej o antykoncepcji. Zblazowane, wyprane tkanki pseudomózgowe.

Gość gość
Rescator nie wiem o czym ty p********z?

Gość gość
No i git, dlatego jest zdrowe i w pełni bezpieczne. Dla niektórych seks to nie tylko penetracja, są znacznie bardziej wysublimowane i wyrafinowane metody pieszczot i stymulacji.

Gość gość
Rescator W/O/N / stąd, bezmózgi starcze ze zwisem prostym.

Gość gość
Akurat ma racje,bo wtedy kobiety maja najwieksza ochote. Ale wisz lepiej,bo pewnie jestes kobieta.

Gość gość
12:43 A ty pewnie bierzesz tylko do d**y. :D A to się nie liczy :D