Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość body and soul

Szukam miłości

Polecane posty

Gość body and soul

Desperacko ;) Jestem brokenhearted, były poznał inną niecały rok temu, a już się spodziewają dziecka, ona się rozwodzi i takie tam... Bolesny to dla mnie czas, ale czuję, ze z tej rozpaczy może się narodzić coś nowego, coś czego naprawdę potrzebuję choć nie wiedziałam o tym do chwili, gdy rozwiały się me złudzenia To teraz o mnie - jeszcze przez jakiś czas ładna, niezmiennie szczupła, inteligentna, zaradna :) może niezbyt mądra, bo na mężczyznach znam się najwyraźniej słabo, ech... Gdzie szukać, jak znaleźć, do kogo się modlić, żeby pojawił się ten właściwy dla mnie, bo zasługuję! Teraz jest ten czas :)

Gość gość
Co do miłości fizycznej możemy się dogadać...skąd jesteś?

Gość body and soul
odpadasz samą miłość fizyczną mogę mieć bez problemu

Gość gość
Jeśli okażesz się do rzeczy może pojawi się coś więcej...

Gość gość
a nie jesteś przypadkiem niski, łysy, otyły? :)

Gość gość
Do kogo to pytanie?

Gość gość
Wysoki, szczupły, z bujną czupryna Taki jestem Może ciut ciut nieśmiały w stosunku do olsniewajaco pięknych kobiet

Gość gość
No i mam penis 10,5 cm.

Gość gość
Marudzisz

Gość body and soul
No cóż, moja uroda pewnie mogła olśnić w zeszłej dekadzie choć na fejsie moim zdjęciom co i rusz przytrafiają się pochlebne komentarze, ale może to chodzi o komplementy z zakresu fotogeniczności ;) tak, czy inaczej tak uważam, że moim głównym walorem jest wnętrze z mózgiem na czele :) a tak serio, jestem teraz w bardzo niewesołym nastroju, cholera, po co odbierałam ten telefon od eksa? :(

Gość gość zainteresowany
Ile masz lat, body'n'soul?

Gość gość
Pewnie ze 35-38.

Gość body and soul
kobiecie w depresji pytanie o wiek serwujesz? Trochę zrozumienia i taktu! ;)

Gość gość
Niełatwo jest znaleźć szczęśliwą miłość. Zwlaszcza jak sie szuka nie czlowieka, a boga w jego ciele. Bez prawa do ulomnosci, bledow, przywar. Ja chyba tak mam. Nie potrafie nikogo obdarowac miloscia, nie potrafie jej przyjac.

Gość gość zainteresowany
Niezależnie od tego ile masz lat, nie powinno być to powodem do wstydu. Niemniej, postawa "niech przyjedzie książe na białym koniu i mnie zabawia" nie zachęca do kontaktów z Tobą. Tak czy inaczej, życzę powodzenia. Przyda Ci się.

Gość body and soul
"Niełatwo jest znaleźć szczęśliwą miłość." w ogóle lepiej jej nie szukać, ten temat to raczej taki desperacki gest, żeby zmniejszyć ucisk rozpaczy w okolicach żołądka i odwrócić uwagę od myśli powodujących napływ łez niestety, jesteśmy tak skonstruowani, że zakochujemy się bez szukania, a nierzadko towarzyszy tej historii cierpienie zastanawiam się, po co nam to cierpienie, nie da się bez niego? :(

Gość gość
Może w tym miejscu nie zabrzmiały to dobrze. Ale chce to to napisać. Po co cierpienie? Szatan nie chce byśmy czynili zło. On chce abyśmy nic nie robili! I mamy cierpienie!!!