Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

implanty piersi

Polecane posty

Gość gość

witam za dwa tygodnie ide na operacje wstawienie implanyów do doktora Jamonta prosze o opinie może ktoś też wstawiał u niego ?

Gość Ania

U mnie zabieg powiększania piersi wyszedł super, zabieg wykonywałam mi dr Joanna Jędrys w Krakowie . Klemensa Janickiego 1A/U3 i bardzo jestem zadowolona z efektów.

Gość Katarzyna

Zabieg powiększania piersi jest bardzo bezpieczny, sama wykonywałam go 2 mś temu, bo zawsze marzyłam mieć duże ładne piersi. Zabieg jest robiony pod znieczuleniem i po zabiegu nie miałam żadnych komplikacji, wszystko ładnie się zagoiło. Zabieg robiłam w Klinice Galena w Bielsko Białej https://klinikagalena.pl/

Gość ...

najlepsze sa cycki naturalne bo potem sa skutki uboczne

Gość Kinga

Moje piersi po zabiegu powiększenia wygladaja bardzo ładnie i mega jestem zadowolona z efektów jakie uzyskałam. Zabieg wykonywałam u dr Aldony Stachury i moge ja jak najbardziej polecic. 

Gość Donia

Ja wykonałam zabieg powiększenia piersi własnym tłuszczem, mam zgrabniejsze uda, a biust pełniejszy i naturalny. Pomógł mi dr Boligłowa

Gość nina
Dnia 26.06.2019 o 16:02, Gość Donia napisał:

Ja wykonałam zabieg powiększenia piersi własnym tłuszczem, mam zgrabniejsze uda, a biust pełniejszy i naturalny. Pomógł mi dr Boligłowa

Bardzo dobry specjalista, też polecam - robiłam akurat implanty, ale dobrał mi je doskonale, prezentują się naturalnie, a ja wyglądam dużo lepiej.