Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy pisać do byłej na walentynki?

Polecane posty

Gość gość

Co myślicie, ona zerwała ponad miesiąc temu, ja chciałem spróbować jeszcze raz ale ona nie chce, mówi ze kocha ale nie potrafi, na początku był kontakt, sama chciała pisać ale zero spotkań, tydzień temu oznajmiłem jej za tak nie umiem i musze zerwać kontakt (uznałem ze musi mnie stracić to może kiedyś będzie chciała wrócić) zaczęliśmy się też kłócić, było dość ostro i skończyło się pisanie :-P myślicie że powinienem napisać jej dzisiaj życzenia na walentynki?

Gość gość
A po jaki chuj? Walentynki srynki sztuczne gowno i tyle. Facet ogarnij się i miej swój honor, godność.

Gość gość
Oj mam honor i godność, nie zebram od niej niczego, ale kocham ją i nie chce palić mostów, chce napisać tylko te życzenia i nic więcej, to dobrze zadziała czy nie?

Gość hbjhbhbhj
To zależy jak sie wczesniej dogadywaliscie i przez co sie poklociliscie. Ja ci na niej bardzo zalezy i rzeczywiscie chcesz do niej wrocic to napisanie dzis do niej to jedyna opcja. To facet powinien zrobic.

Gość gość
Lepiej wyslij kase:D:D

Gość gość
Relacje mieliśmy super, tylko sporo kłótni, często ja ranilem słowami. wiem ze ona wciąż mnie kocha i jak zapytałem czy żałuję że zerwała to mówiła ze tak, ale nie wróci bo się nie dogadamy i chce się zająć teraz sobą