Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mala_lala

Energiczny, pomysłowy i silny chłopak mężczyzna psuja poszukiwany :)

Polecane posty

Cześć, Poszukuję chłopaków/mężczyzn do bojowego zadania. Otóż chcę zniszczyć moją letnią bluzeczkę, która kojarzy mi się z moim byłym. Dlatego potrzebuję jakiegoś silnego i pomysłowego ochotnika, który weźmie i ja w jakiś ciekawy sposób zniszczy - poplami, pobrudzi, podrze, zdewastuje i zostawi po niej strzępki albo i to nie. Chciałabym z tej akcji mieć zdjęcia albo filmik. Najlepiej jakby ochotnik był z Warszawy, chyba że najciekawsza propozycja będzie spoza Warszawy, wtedy bym wysłała tą bluzeczkę. Mogę za to zapłacić. Zapytania, oferty, pomysły piszcie tutaj lub na gg 28053405

alez oczywiscie, nosze :) ale czy chcesz zniszczyc jakies moje majtki? :)

Gość gość
Ten temat był już kiedyś.

od kiedy pamiętam, czyli jakieś min. 6 lat, wciąż co jakiś czas zakładasz temat o niszczeniu tej koszulki. mam powody podejrzewać że ona w ogóle nie istnieje, dlatego wymyśliłem że pewnie zostały Ci jeszcze majtki, i najlepiej żeby były jakieś fajne :D

haha, jest koszulka sa i majtki :) a moglabym Ci dac jakies do zniszczenia :)

bluzka nie ma 10 lat :) moga byc majtki bardzo swieze, a moga byc 2-3 letnie takie typowo do rozwalenia :)

Gość gość
Bluzkę zjadły mole :)

co zobaczysz jak chce zebys zniszczyl moja koszulke? tutaj nie wysle zdjecia, wiadomo.

moge dac i majtki do zniszczenia, chetnie zobacze jak sie ktos z moja intymna bielizna rozprawia :) a biustonosz?