Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ROZDZIEWICZENIE SZTUCZNYM PENISEM !!!

Polecane posty

Gość gość

Cześć Wam:) Co sądzicie o tym? Jestem w kropce, potrzebuje seksu ale nie chce się kochać z byle kim dlatego wpadłam na pomysł ze kupie jakieś fajne żelowe dildo Tylko mam dwie obawy : fakt ze stracę dziewictwo z przedmiotem i druga obawa czy wsadzę go całego bo póki co dwa palce max mi wchodzą

Gość gość
zacznij od ogórka są różne rozmiary

Gość piciamicia
Będzie ok

Gość gość
Tu autorka. Narazie będę się masturbować końcówka od pędzla, oczywiście wszystko zdyzenfekowane. Myślicie że ok?

Gość gość
Ale ta rączka tego pędzla jest zaokrąglona i od najcienszego do najgrubszego choć aż takie super cienkie nie jest powiedzialabym ze takiej grubosci jak dwa palce i 10 cm raczka. Sandardowe takie choć penisy są i tak grubsze no ale na pierwszy raz wystarczy .. Myślicie że będzie mi dobrze ?

Gość gość
Halo jest tu kto?

Gość gość
W wieku 17 sama pozbawiłam się dziewictwa wibratorem matki. Trochę krwi i po krzyku.W prawdziwym seksie z facetem było po tym bez problemów i spinania się, że będą problemy i ból.

Gość gość
Mówią ze jak się jest super mokrym i podnieconym to nie zawsze jest krew. Nie czułam żadnego dyskomfortu ani nic. Tylko lekko coś poczułam sekundę jak głęboko wzięłam ale dlatego że napielam mięśnie. Rozluźniona byłam i było super kurde aż chce coś dłuższego i grubszego jeszcze. Narazie nie mieszkam sama wiec głupio by mi było jakby ktoś znalazł dildo. .. PS krwi nie było może dlatego że palcami się regularnie "rozciągalam "ale chcę coś grubszego i tak

Gość gość
Myślę, że rączka od pędzla jest ok, ale z porównaniem do mojego penisa jest dużo cieńsza, więc pewnie dla tego nie było krwi. Również długość penisa, to co najmniej 16 cm, a ty pisałaś o 10 cm. Poszukaj może jesz czego innego. Niektóre dziewczyny podobno wkładają np. butelki, które mają długa szyjkę.

Gość gość
00:40 czytałam ze ponoć się nic nie rozrywa bo błony się nie przebija ani nic tylko rozciąga i nie zawsze musi być krew. No ale dla własnej przyjemności czegoś poszukam tylko nie wiem czego a z butelka to opada z reszta one są takie jak ten pędzel a całej nie wsadzę grubej bo to odpada....kurde :/

Gość gość
I co? Nie wiem co użyć :( macie jakiś pomysł?

Gość gość
Proponuję nogę od stołu.

Gość gość on
Koleżanko a orgazm łechtaczkowy nie wystarczy Ci na początek? Poza tym skoro jesteś jeszcze dziewicą to na pewno masz ciasną szparkę wiec palec powinien wystarczyć.

Gość gość
15:03 nie nie wystarczy orgazm lechtaczkowy. A palcem jednym to żenada zupełna , kilka palców juz okej ale ciężko tak sobie samemu robić i wygodniej było pedzlem