Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rampoli

Czy ja jestem wieśniakiem?

Polecane posty

Gość Rampoli

Witam! Mam 22 lata, na tygodniu pracuję, jednak kiedy przychodzi sobota nakładam żel na włosy, ubieram jasne spodnie, zakładam zegarek na bransolecie, białe adidasy, ciemną koszulkę, spotykam się z 3 4 kolegami włączamy disco polo i ruszamy na zabawę Wiele lasek mi mówi że mam styl wiesniaka jak typowy chłopak z teledysków disco polo z lach 2000- 2004. Czy tak jest? czy wam się wydaje że jestem troche więsniacki? dodam że chodzę na solarium 3 razy w miesiącu więc mało

Gość gość
hahaha u mojej babci na wsi tacy jeżdżą swoimi podraowanymi BMW pewnie masz z 180 cm wzrostu jesteś chudy jak szpak, i masz jeszcze bransoletkę na ręce?

Gość gość
zalezy czy wiesniak, ja bym juz wolała wiesniaka z wlosami na zel, niz faceta w rurkach, z damska torebka w mokasynach. punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia

Gość Rampoli
nie mam bransoletki mam jedynie zegarek na bransoletce.

Gość gość
No trochę wieśniak ,żel? białe spodnie? zegarek na bransolecie? to była moda lat 90 tych Ubierz się w jakaś koszulę ciemniejsze spodnie, nie białe addidaski tylko jakieś normalne bucisze i git Ale ja widze ze ty troche dumny jestes z tego stylu gdzie mieszkasz jakieś zad***e czy miasto?

Gość Rampoli
Zad***em bym tego nie nazwał, ale metropolią też nie Miasto około 90 tyś ludzi. Dość słabo zurbanizowane

Gość gość
No ja mieszkam w Poznaniu :) więc 90 tyś to pipidówka jak dla mnie spoko w takich mieścinach możesz się ubierać tak

Gość gość
Już się nie chwal tym Poznaniem Natomiast co do ciebie Rampoli to sie ogarnij, pewnie wali od ciebie tanim żelem do włosów. Żadna poważna firma cię nie zatrudni

Gość gość k 34
gość dziś No trochę wieśniak ,żel? białe spodnie? zegarek na bransolecie? to była moda lat 90 tych UUUUUUUU Bzdura, nawet w latach 90-tych to był obciach.

Gość gość
CHŁOPIE, Załóż na siebie normalne spodnie ciemne, jakieś bucisze, zmyj ten żel, zegarek może zostać, zamiast disco polo z auta, zacznij sluchac RMF FM, tylko po cichu, Zalóż oszule i działaj w jakimś klubie Bo k***a jak patrze na takich tanich gogusi to mi się coś robi.

Gość gość
Mi taki styl przypomina trochę Mateusz Borka, Świerczewskiego i tą ekipę od Engela xD

Gość Rampoli
czyli lipa?

Gość gość
troche tak