Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

po co on pisze sms skoro mu nie odpisuje

Polecane posty

Gość gość

Napisał kilka sms ja odpowiedziałam mu zdawkowo raz. Nie byliśmy parą ani na żadnej randce. Normalny facet chyba powinien sie zorientowac że nic z tego nie będzie. Owszem nie wyraziłam się wyraźie jasno, że nic z tego nie będzie, dałam mu numer telefonu (prosił 4 razy, przez dwa tygodnie).Nie chce wchodzić z nim w dyskusje, bo on chce prowadzic jakies rozmowy, daczego ja nie chce itd. Czego facet nie rozumie?

Gość gość
nie SMS tylko SSman się mówi

Gość gość
ale to mi nie imponuje, zalatuje desperacją albo brakiem szacunku wobec mojego zdania

Gość gość
Jeszcze ma nadzieje, że coś z tego będzie. Jak się zakochał to ciężko odpuścić. Ale zrozumie spokojnie.

Gość gość
Niestety, ale zakochani czasem się poniżają. Kiedyś będzie tego żałował.

Gość gość
Skoro mu dałaś numer telefonu to chyba liczyłaś się z tym że zadzwoni lub napisze SMS.

Gość gość
Po to zebyś mu dała doopy szmato, a jak nie dasz to sam weźmie.

Gość gość
zakochał?po 2-óch miesiącach koleżenskiej znajomości na gruncie zawodowym? a poczucie godności i realny osąd sytuacji? tak dałam numer, bo był natarczywy, często mnie "odwiedzał", dałam na odczepnego

Gość gość
Weź idź w p**du kretynko.

Gość gość
A co to po 2 miesiacach nie mozna sie zakochac ? Mozna i po jednym dniu.

Gość gość
daruj sobie te inwektywy prosty człowieku

Gość gość
można, ale na co on liczy? że mi się cudownie odmieni po jednym dniu to sie można zauroczyć, dorosły człowiek wie że nie można do uczucia nikogo nakłonić nic mu nie jeste winna, nie byliśmy w związku, nic mu nie obiecałam

Gość gość
Autorka sama ze sobą rozmawia, nie szanuje ludzi ani siebie. Ma wyjepane mniemanie o sobie. Musi być szkaradą.

Gość gość
jak mam sprawdzić czy to prawdziwa młość, skoro mnie wogóle do niego nie ciągnie a ta historyjka z wypadkiem, rety aż sie wzruszyłam (ironia)

Gość gość
Taa na pewno bedzie zmieniał tej kalece pampersa :D wszystkie dziunie jestescie takie same najpierw odrzucacie facetów a potem płaczecie ze po 30 jestescie same :D

Gość gość
nie rozmawiam sama ze sobą, co to znaczy, że nie szanuje innych- nie podaje żadnych danych, po których ta osoba mogłaby domyślic sie ze pisze o niej, nie mam wielkieg mniemania o sobie, ale on mnie męczy, czy kobieta ma obowiązek interesowania sie facetem, tylko dlatego ze on sie nią interesuje

Gość gość
no właśnie jemu sie chyba wydaje, że skoro jestem po trzydziestce to nic nie robie tylko płacze a ja nikogo nie szukam taką podjęłam decyzję

Gość gość
Nikogo nie szukasz bo jesteś brzydka stara krowa. Fajne kobiety są dawno zajęte. Jepana egoistko. Rzyg.

Gość gość
uważag żeby sobie klawiatury nie obrzygać

Gość gość
Ale drętwa typiara.

Gość gość
no tak drętwa, bo powinnam zaczynać coś co dla mnie nie ma sensu i jeszcze dawać mu nadzieję iść z nim na kawe niezobowiazujaco, potem do kina potem do łóżka oczywiscie też niezobowiazujaco

Gość gość
kolega tak zapene nazywa wszystkie dziewczyny, które dają mu kosza

Gość gość
A ja Ciebie nie rozumiem. Nie chce dac komus mojego numeru to nie daje. Proste? Ja nie daje nikomu nr na odczepnego. Pomysl, koles za Toba lazil, az w koncu dalas mu nr, to teraz mysli ze jak bedzie do Ciebie tak pisal, to w koncu sie dasz przekonac, tak jak z nr :p xx Poza tym jestes pyskata wiec nie powinnas miec problemu z powiedzeniem mu prosto z mostu ze lubisz jasne sytuacje i np: sorry nawet Cie lubie, ale nic z tego nie bedzie.