Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ceny nieruchomosci w uk

Polecane posty

Gość gość

To jakies nieporozumienie...

Gość gość
to znaczy? ze zamiast czynszu + rachunki placisz rate + rachunki, gdzie w pl placisz rate+czynsz+rachunki? - no, nieporozumienie, ze tepi brytyjczycy nie zdzieraja ze swoich obywateli jak polacy, w glowie sie nie miesic....

Gość gość
nieporownywalnie drozszeniz polskie, alke adekwatne do angielskich zarobków

Gość gość
UK jest duze i ceny sa bardzo rozne. Duze miasta = wysokie ceny ale i blisko do wszystkiego i wieksze mozliwosci zawowdowe. Cos za cos :P

Gość gość
Popatrz sobie na ceny mieszkan/domow w Warszawie, Krakowie czy innych duzych polskich miastach, wcale tak duzo sie od tych "zachodnich" nie roznia.

Gość gość
Adekwatne do angielskich zarobków? Pokaz mi singla, który w Londynie bądź na południu gdzies sam wynajmie kawalerkę za min 1000 f mc i jeszcze mu starczy na inne wydatki

Gość insider secret
Londyn, Nowy Jork i San Francisco to są specjalne strefy dla umysłowo chorych debili wydających nie swoje i nie zarobione pieniądze. Nikt kto pracuje na tą kase nie jest takim młotkiem aby w te burdele się pakować. Tylko lewa kasa.

Gość gość
gość wczoraj Adekwatne do angielskich zarobków? Pokaz mi singla, który w Londynie bądź na południu gdzies sam wynajmie kawalerkę za min 1000 f mc i jeszcze mu starczy na inne wydatki ]]] ja jestem programista, wynajmuje mieszkanie 2 bed. w 3 strefie, i moja laska NIE pracuje, i jeszcze odkladamy 1,5k f miesiecznie. moja znajoma jest pielegniarka, wynajmuje flat w 1 strefie przez pol roku utrzymywala siebie i swojego faceta, ktory konczyl studia i szukal pracy potem, i przezyla. ale jezeli uwazasz, ze byle ciec za minimalna danego kraju przezyje w centrum KAZDEJ stolicy, to jestes zwyklym idiota :O 🖐️

Gość gość
Co Ty p********z? 1 bed w 1 strefie to min 2000. Skończ sie wiec kompromitować i pisać bajki próbując pokazać jaka to Ty nie jesteś zarżnąć i Twoi znajomi, a tylko sie ośmieszasz

Gość gość
* jak to Ty nie jesteś zaradna

Gość gość
Jaka lewa kasa, co Ty opowiadasz ?

Gość dziękuje dowidzenia
przemyt, kradzieże, prostytucja, handel żywym towarem, narkotyki, lewa broń, łapówki za interesy rządowe, i masa masa innych. Nie bądź debilem, z normalnej pracy to się co najwyżej dorobisz ale garba. To wszystko co widzisz to iluzja, zdjąć ładną oprawke i cały syf i kiła wychodzi.

Gość gość
Srednia placa w UK to 27 tys/rok, czyli mniej niz 2 tys miesiecznie na rekę Srednia placa w PL to ok 4 tys zl brutto/ mies Wynajem 2 pokojowego mieszkania w Polsce to min 1200( choc na ogól wiecej) a UK w miescie za 600 raczej dwupokojowego sie nie wynajmie Ale generalnie relacje są podobne.

Gość gość
przecież tam jest bańka jak hooj, tylko debile tego nie widzą