Gość czasnazmiany1 Napisano Luty 15, 2016 przeprowadzam się pod Krakow i jestem przerażona ilością rzeczy do przewiezienia :( czy jakas firma przewiezie mnie niedrogo poza granice miasta? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gostek77 Napisano Luty 15, 2016 a co to za problem? pewnie, ze tak. sprawdz najtanszeprzeprowadzki.pl profesjonalni panowie a liczą chyba 1,5/km Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćwkość Napisano Luty 15, 2016 A czy ty chciałabyś dźwigać komuś graty po schodach i wozić je drogą w utrzymaniu ciężarówką za niedrogo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 24, 2016 Ja polecam nie patrzeć w takiej sytuacji na cenę. Taka firma musi być solidna i to jest najważniejsze. Niczemu co się przewozi nie może stać się krzywda. Jak coś to od siebie mogę polecić Wojtal Trans www.wojtal-trans.pl. Bardzo porządna ekipa która dokładnie zabezpiecza rzeczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 29, 2016 Najtaniej znajdziesz firmę do przeprowadzki przez stronkę Clicktrans - za darmo to działa, firmy Ci podają od razu kwote więc spr sobie czy c***asuje i kto przewiezie najtaniej http://clicktrans.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marita67 Napisano Marzec 23, 2016 ja jak się przeprowadzałam do nowego mieszkania na Ruczaju to korzystałam z najtanszeprzeprowadzki.pl, bardzo dobra firma, mili pracwonicy, wnieśli mi wszystkie meble do nowego lokum ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rachelaa Napisano Kwiecień 26, 2016 Na pewno pomoże Ci firma Japa&Co Pana Jakubowskiego. Przewiozą Ci wszystkie Twoje meble, nawet te najdelikatniejsze, w nienaruszonym stanie. Na nich możesz liczyć w stu procentach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 20, 2016 Jasne sporo takich jest :) Poczytaj np na http://www.info.clicktrans.pl/transport-i-prz eprowadzki-w-krakowie/ usmiech.gif Fajnie napisany artykuł o kosztach przewozu np mebli i tym podobnym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 12, 2018 U nas sprawdziła się firma Wojtal http://wojtal-trans.pl/ Oceniam ich jak najlepiej, wszystko im poszło sprawnie i szybko, profesjonalnie. Cenowo dobrze, nie narzekam. Do tego pomogli ustawić meble i wywieźli te zbędne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Lipiec 30, 2019 Zdecydowanie polecam Taxi bagażowe. Najlepsi w swoim fachu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kosotra 2 Napisano Lipiec 28, 2023 Chyba jednak najlepiej odezwać się do firmy Japa&Co i całą przeprowadzkę mieć szybko z głowy. Największym plusem jest to, że oni robią wszystko za Was, także serio nie trzeba się kompletnie niczym przejmować. Ale plusów jest coraz więcej, dlatego mogę ich polecić z czystym sercem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Igulla 0 Napisano 24 Maj Japa&Co to najpewniejsza firma, która zajmuje się przeprowadzkami. Przynajmniej można bez problemu powierzyć im swoje rzeczy i wiedzieć, że wszystko zostanie prawidłowo zabezpieczone. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach