Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Serce waliło jej jak młot, ale powiedziała jeszcze nie teraz

Polecane posty

Gość gość

Miałem wczoraj dziewczynę w łóżku, po długich rozmowach, spacerze sama zaczęła się do mnie dobierać, byliśmy już w bieliźnie, czułem jej szybszy oddech, bicie serca, stwardniałe sutki. Nagle powiedziała dość, jeszcze nie jestem gotowa. To odpuściłem. Znamy się już 4 miesiące, nie wiem ile jeszcze można czekać. Może to był mój błąd i trzeba było jej już nie dać się wycofać? Mam z nią szersze plany i na pewno nie skończy się na jednym razie.

Gość gość
""Mam z nią szersze plany i na pewno nie skończy się na jednym razie."" to na prawde szczere ;) skoro sie wycofała to miała powod i to nie mały ... nic dziwnego

Gość gość
gośćwkość ty tak zawsze robisz? One to lubią? Jeszcze nie próbowałem tak...

Gość gość
A ile macie lat? Tez spotykam sie z facetem od kilku miesiecy, chociaz mam ochote na niego to wole poczekac, chyba dlatego, ze mi po prostu na nim zalezy i nie chce po prostu pojsc z nim do lozka,tylko chce, zeby to bylo cos wyjatkowego. Z reszta sama nie wiem czemu, jakos nie spieszy mi sie z nim :D

Gość gość
Aha, może i tak można, ale jak widzę twoje motto o waleniu konia to chyba jestem po prostu inny :)

Gość gość
Lat mamy ja 25, a ona rok młodsza