Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nic nie umiem, nie mam zadnych zainteresowań

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem kim jestem i co chce robic. Podejmowanie prostych decyzji przychodzi mi z wielkim trudem. Zawsze juz taka będę? Dlaczego jestem głupsza niz inni?

Gość gość
nie jesteś gorsza tylko brak Ci wiary w siebie

Gość gość
Nie jesteś głupsza ;) nie każdy ma wyważone cele, nie każdy podejmuje decyzję zgodnie z impulsem. Radzę poczytać kilka fajnych książek motywacyjnych. Polecam Briana Tracy. Co prawda książki sprzedażowe ale fajnie motywuja :)

Gość gość
nie jesteś głupsza. Masz cechy absolutnie typowe dla 99% kobiet 🖐️ Tyle, że reszta się maskuje :classic_cool: Mądrych kobiet jest niewiele (nie chodzi o wykształcenie), tych z zainteresowaniami wykraczającymi poza tzw. modę i urodę jeszcze mniej. Podjęcie poważniejszej decyzji to też wysiłek godny Syzyfa. Jak więc widzisz jesteś w 100% normalna :D

Gość gość
Nie zauważyłam żeby moje koleżanki byly głupie. Kazda ma jakieś zainteresowania. Nawet chociażby ta mode. A ja ŻADNYCH. A wszystko czego sie dotknę potrafię tylko schrzanić.

Gość Lukiasz
A można wiedzieć ile ty masz lat? Może warto zainteresować się tym co koleżanki i zobaczyć czy Ci się spodoba?

Gość gość
ladna chociaz jestes?

Gość gość
22 lata. I jestem brzydka, takze w tym tez odbiegam od koleżanek bo one sa ładne. Ja w ogóle w ich towarzystwie jestem niewidzialna dla innych. Nie mam nic ciekawego do powiedzenia i do tego nikt na mnie nie spojrzy bo przy nich wyglądam jak woźna :/

Gość gość
Nie mam żadnych szans na prace. Zawsze mi pracodawcy mówią "zadzwonimy" i juz nigdy się nie odzywają.

Gość gość
To masz na serio p********e. Żebyś chciał ładna byla to może jakies byś miała perspektywy a tak to gowno :). Zycie. Pogódź się z tym ze taka jesteś. Ładna i głupia ma jeszcze jakieś szanse w zyciu a głupia i brzydka żadnych. Babcia klozetowa to dobry zawód dla takich jak ty. Brzydkich, tępych, niezdecydowanych i bez zainteresowań :D

Gość gość
1. Nie mów sobie że jesteś brzydka. Uwierz że jesteś piękna :) 2. Intelekt nie bierze się z kosmosu. Zacznij czytać książki popularnonaukowe. Znajdź sobie coś, czym się będziesz interesować. Coś, o czym będziesz mieć jakąś wiedzę, żeby później błysnąć w towarzystwie :)

Gość gość
ja bym Ciebie pokochal:(

Gość Lukiasz
Powiem tak, 22 lata masz cale zycie przed sobą. Urodą się nie przejmuj bo i tak zawsze kiedyś się kończy. Dlaczego dopiero teraz i tak nagle masz potrzebę nowych zainteresowań?

Gość gość
Czytam książki ale i tak potem nie wiem jak się odezwać w towarzystwie. A to ze jestem brzydka to fakt to jak mam sobie wmawiać ze tak nie jest.

Gość gość
@9:42 pier'dolisz...

Gość gość
Nigdy nie miałam żadnych zainteresowań. Widzę ze jestem nudna po prostu. Kazda kobieta chciałby być ładna. No tak uroda sie konczy kiedys ale większość osób w moim wieku jest ładna. Dlaczego akurat ja musze być brzydka...

Gość Lukiasz
W towarzystwie najlepiej nie gadać o swoich zainteresowaniach jeśli nikt nie ma takich samych. No może jak ktoś Cię spyta. Gadaj o pierdołach plotkach najnowszych wiadomościach sporcie znajomych itp.

Gość Lukiasz
No dobra jesteś jaka jesteś, wiadomo nie można dostac wszystkiego od razu, ale np. dla mnie wazniejsze od urody jest to zeby dziewczyna umiala o siebie zadbac, ubrac, umalowac na jakas okazje. Ponadto lepiej miec fajną osobowosc niz urode ;)

Gość gość
A ja nie mam ani osobowości ani urody.

Gość gość
A ubrac się ani umalować zupełnie nie umiem.

Gość Lukiasz
A jaka chciałabyś być? Bo przypuszczam że zamiast skupiać się na tym kim ty jesteś bardziej chcesz naśladować koleżanki.

Gość gość
Nie chce nikogo naśladować. Chciałabym być atrakcyjna, mądra, pewna siebie i wygadana.

Gość gość
Jeżeli ktoś sam na sobie stawia krzyżyk, to trudno przypuszczać że odniesie społeczny sukces. Bo kto ma w ciebie wierzyć, jeżeli nie przedewszystkim ty sama ?

Gość gość
Ja zawsze miałam takie problemy w relacjach z ludźmi. Odkąd pamiętam byłam jakas dziwna. To nie dziwne ze po 20 latach nie wierze ze cos może się zmienić.

Gość Lukiasz
Opisz dokładniej te problemy, może coś doradzę ;)

Gość gość
@9:42 dwie rady i dwa kłamstwa zarazem

Gość gość
1) od przedszkola pewność siebie na poziomie 0 2)brak zainteresowań 3)nieumiejętność wypowiadania się 4)nieumiejętność podejmowania najprostszych decyzji 5)do liceum nie miałam żadnych koleżanek, teraz mam 2 6)ludzie mnie nie lubią i nie traktują poważnie 7)czuje się jak opóźniona w rozwoju

Gość Lukiasz
A to ciekawe bo piszesz lepiej niż jakieś 70% polskiego internetu, raczej nie jesteś opóźniona ^^. Zastanawiałaś się co może być przyczyną, że taka jesteś? Nie znam Cię, ale stawiam na to jak byłaś wychowywana. Może Twoja mama też ma/miała podobny charakter?

Gość gość
lubisz pończochy?:classic_cool:

Gość gość
Nie. Matka jest zupełnie inna. Jest wymagająca, despotyczna, krytykująca. Nie mieszkam juz z nią bo nie wytrzymałam presji z jej strony