Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

oszukala mnie a tak kochalem. napiszcie prosze

Polecane posty

Gość gość

Zadzwoniła do mnie była dziewczyna ze chce wrócić itp mamy razem dziecko. Wróciłem było fajnie pełna rodzina mieszkaliśmy razem trwało to miesiąc. Nie wiedziałem ze bylem jej potrzebny do tego zeby wyciagnac odemnie kasę i jak najwiecej informaci ile zarabiam itp. Bo w tym czasie założyła sprawę o kasacje wyroku II instanci .zaskarzylo wyrok o alimenty z tamtego roku miała na to pół roku. Oszukala mnie perfidnie kladla się ze mną do łóżka a następnie jedzila do adwokatki

Gość Lukiasz
Dobra rada, nigdy nie wracaj. Ile trzeba razy dotknąć żelazko żeby zrozumieć że Cie poparzy? Mi wystarczył raz.

Gość gość
Teraz już wiesz już jakie są kobiety i nie wkręcaj sobie, że ta tylko była zła...wszystkie takie są.

Gość gość
Jakie te baby sa wyrachowane! Nawet do glowy nigdy by mi to nie przyszlo a sama jestem kobieta. Wstyd:-o

Gość gość
Nie wszystkie kobiety są takie ja facetow nie wykorzystuje to oni wykorzystują mnie .

Gość gość
Do tego na brak pieniędzy nie narzeka. A składa do sądu ze zarabia najniższa krajowa jest po uniwersytecie na bilet wydaje 300 do pracy zarabia ponad 3tys a składa że zarabia 1200. Następnie podstawa umowę opiekunki której w rzeczywistości nie ma Mwyglada to tak prywatne przedszkole plus opiekunka 900 co daje 1300 a jej zarobki fałszywe 1300-minus 300 na pociąg.

Gość gość
Współczuję. Też zostałem boleśnie oszukany, choć na nieporównywalnie mniejszą skalę. Zakochałem się po uszy, poszedł bym dla niej w ogień. Było miło, spotykaliśmy się przez pół roku, robiła mi nadzieje, a jednocześnie pukała się z kolegą z biura. Ciągnęła to tak długo jak się dało, oczywiście do końca nie mówiąc jaka jest prawda - o wszystkim dowiedziałem się z innego źródła, a potem plotki się potwierdziły. Widocznie niektóre takie są - szerokim łukiem omijać...

Gość gość
Współczuję, chociaż jestem kobietą, ale z takimi s*kami nie czuję żadnej jedności. Egoistyczne i samolubne. Faceci - nie zadawać się z samotnymi matkami, nawet jak te matki, to Wasze byłe kobiety i matki Waszych dzieci. Podłość to podłość, kr*estwo to kr*estwo. Z tego tylko taki pozytywny finał,że wiesz na pewno, że ta kobieta nie jest warta zachodu i ciesz się, że nie będziecie razem.

Gość gość
ale, ale, autor zapomniał wspomnieć, że zdradził ze swoją byłą kobietę z którą w tym czasie mieszkał (pisał o tym w innym temacie). Są siebie warci, a jemu się należało :D

Gość gość
TAKIE SĄ DZISIEJSZE KOBIETY

Gość gość
gość dziś nie dzisiejsze kobiety, tylko samotne matki z instynktem przetrwania ... dlatego samotne matki będą miały zawsze pod górkę, bo normalny facet nie pozwoli sobie na takie podłe gierki. Piszę to jako kobieta i niestety mnie samą obrzydza ten typ. Jestem bardziej przychylna mężom, którzy mają panienki na boku dla zabawy, ale w domu spełniają swoje obowiązki męża i głowy rodziny. Seks to dla nich rozyrka i zabawa , a samotna matka oczy wydłubie i pójdzie po trupach. Obrzydliwe.

Gość gość
Nie ma zaufania - ne ma związku. Mnie facet oszukał kilkakrotnie, a związek trwał 5 lat. Non stop zmieniał pracę - bo tu atmosfera nie taka, bo tu mi się nie podoba, a tu mam za mało. W końcu rodzina załatwiła mu prace, w której musi tylko odbierać telefony i siedzieć w cieplutkim biurze (dodam, że wcześniej narzekał na ból kręgosłupa i rak od fizycznej pracy). Za pierwszym razem zrezygnował bez słowa i tylko najadłam się wstydu. Po miesiącu zrobił dokładnie to samo - nie interesuje go, co rodzina o mnie pomyślała, jak tez ile ma długu do oddania. Poza tym, nakłoniłam go do ukończenia szkoły, ale to też jest robione na siłę. Nie jest zatem prawdą, że tylko kobiety są zawistne, bo ja tylko chciałam dobrze...

Gość gość
13:51 - takie kobiety, jak ty powinno się odstrzeliwać z broni myśliwskiej, a to dlatego, że ty robisz wszystko dla niego, a on ma to w zadku. przy tym, wysilać się nie musi, ma jak u mamusi :D niedojdy i społecznie nieprzystosowani ludzie powinni żyć w rezerwatach, żeby można było rzucić w nic czasem zgniłym jajcem :P

Gość gość
w nich*

Gość gość
I do tego tak perwidna jest żebym nie brał swojej adwokatki ze jej zależy ze chce rodzinę. A jak mowie żeby wycofała sprawę ze jej zwrócę poniesione koszta to pisze ze jest zmęczona i żebym do niej wrócił chyba po to żebym dawał jej kasę. Do tego organizuje urodziny i chce żebym dal jej kasę ale moja rodzina nie będzie zaproszona. Ręce opadają co za człowiek.

Gość gość
dziś To dlaczego chcesz mnie odstrzelić? Nic złego nie chciałam zrobić, nie zdradzałam i nie oszukiwałam...

Gość gość
Nigdy więcej żony stracilem 17 lat życia ,dobrą pracę mieszkanie brak słow Nie jestem materialistą ale kobiety są wyrafinowane perfidne Teraz jestem sam wiem że żyję i tak zostanie lepiej być singlem

Gość gość
14:27 - dlatego, że on niczego przy tobie nie musiał, wszystko mu załatwiałaś, zmusiłaś do kończenia jakiejś szkoły. dlatego. rozumny człowiek za nikogo nic nie robi, ponieważ wie, że nigdy nie zostanie za te swoje działania doceniony. ty zresztą teraz to wiesz. :D

Gość gość
Ma jak u mamusi bo mamusia kupiła jej mieszkanko piętro niżej ona tylko kaske na ciuszki na kosmetyczkę i dobre kosmetyki a mamusia za nią pranie robi bo pralka u matki jest

Gość gość
14:27 - dlatego, że on niczego przy tobie nie musiał, wszystko mu załatwiałaś, zmusiłaś do kończenia jakiejś szkoły. dlatego. rozumny człowiek za nikogo nic nie robi, ponieważ wie, że nigdy nie zostanie za te swoje działania doceniony. ty zresztą teraz to wiesz. - Tak, wiem i więcej nic nie zrobię. Wiem też, że nie jestem materialistką i oszustką, bo to druga strona taka była. Ja dałam z siebie wszystko.

Gość gość
Zarabiam 2400 w tym ponad 300 na. Dojazdy wydaje. Mam przysadzone 8 dni pełnych w miesiącu odbiorem dziecko i zawoze. Dziecko 3 lata ona chce 1200

Gość gość
Chciała pieniądze dałem jej 200(nie kupiłem sobie butów mówiłem ze nie mam pieniędzy ze ledwo wiąże koniec z końcem to zaproponowała żebym sprzedał samochód auto warte około 30tys żebym kupił sobie tańszy. Suka

Gość gość
ten temat to prowo :) nie wierzę w takich głupich facetów ...hehe

Gość gość
do 13;24 nie obrażaj samotnych matek, niektóre są po tej drugiej stronie. w każdym przypadku kij ma dwa końce.

Gość gość
Faceci tez oszukuja, mnie chlo walil na rachunkach a kase bral dla siebie

Gość gość
Podla wyrafinowana życzę jej żeby była samotna do końca zycia

Gość gość
Znienawidzilem ja straszne jak byłem zaslepiony

Gość gość
Nie dam jej więcej złamanego grosza.

Gość gość
Ale o co chodzi? Jest tatusiem to niech płaci na swoje dziecko. Gdyby miał jaja to by był mężem a nie dochodzącym tatusiem.