Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bonita19

Jestem z chłopakiem a puszczam się z innymi

Polecane posty

Gość bonita19

On oczywiście o tym wie, ponieważ na tym własnie polega nasz związek, ustaliliśmy to. Często odgrywam rolę i wkręcam innych facetów żeby poniżyć mojego faceta a oni myślą że to wszystko serio, oczywiście ja i mój chłopak wszystko ustalamy wcześniej. A od wczoraj nosi CB, taki prezent sobie na walentynki kupił, oczywiście ja mam kluczyk. Jakieś pytania? ;)

Gość gość
skąd jesteś?

Gość bonita19
Jestem z Olsztyna,

Gość gość
na swój sposób by mnie kręciło np.masowanie jej stóp jak zdejmie szpilki po seksie z innym,ale na pewno nie z dziewczyną w której widziałbym żonę,może matkę naszych dzieci

Gość gość
Polskie ku/re/wki tak mają.

Gość bonita19
Mojemu chłopakowi to odpowiada, we wszystkich wcześniejszych związkach też zdradzałam i źle się to kończyło ale jemu się to podoba i nawet chce żebym to robiła, żebym dominowała. Lubi gdy nabijam się z niego i mówię że inni faceci w łóżku są o wiele lepsi. Albo jak dzwonię do któregoś przy nim i się z niego nabijam wraz z innym :D

Gość gość
nawet mógłbym ją na te randki wozić,mogłaby mnie pocałować po obciąganiu innemu,albo wysłać sms,że facet jest beznadziejny w łóżku ale zostanie do końca,ale to wszystko bardziej z koleżanką,ale na pewno nie z dziewczyną w której widziałbym żonę

Gość bonita19
Mojemu to odpowiada i mi też ;) Żebyście wiedzieli jak niektórzy moi kochankowie się z niego nabijają rozmawiając np ze mną przez telefon, nie wiedzą że mam włączony głośnik i wszystko on słyszy :D A takie pytanie spoza tematu. Czemu faceci tak lubią się nabijać z innych, gdy np mówię o tym jaki mój jest słaby w łóżku i jakiego ma małego to się strasznie śmieją, niektórzy mi nawet proponują żeby go pobić :D

Gość gość
Szmata i kurfa dwa w jednym, jest się czym chwalić. Gimbuska rozpoczęłą ferie, siedzi i szydzi ze swojego chłopka. Wez piertolnij sie w ten blond łeb, tylko nie rycz za pół roku że jesteś w ciąży i nie wiesz z którym :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość bonita19
Nie jestem gimbuską, mój facet się na to zgodził, więcej sam to zaproponował po tym jak pierwszy raz go zdradziłam, lubię go poniżać, lubię się bzykać z innymi. Nie wolno mi?

Gość gość
Wolno ci nawet nasrać na niego ale nie poniżać na forum faceta. Jesteś szambo, patologia i karykatura: kobiety: Zrób za wczasu test na Hiv 🖐️

Gość gość
Do takiego związku potrzeba dwoje dojrzałych, inteligentnych ludzi. Twoje wpisy mówią ze ani nie jesteś dojrzała, ani inteligentna.

Gość bonita19
Często jak mój jest w domu a ja na jakiejś imprezie to on dzwoni do mnie a ja się z niego przy wszystkich nabijam, czasem któryś z chłopaków odbierze i mu pogrozi albo też się z niego ponabija :D Zazwyczaj mówię chłopakom że to albo mój natrętny kolega, albo oferma z którego ciągnę hajs ;)

Gość gość
Nie wierzę, że są na świecie i w Polsce tak głupie kobiety. Powiedzcie mi, że to prowokacja z okazji ferii znudzonej 15 latki :D

Gość bonita19
Mi tam się podoba i nie uważam się za osobę niedojrzałą, a i nie odpowiedzieliście mi na pytanie. Czemu faceci tak lubią się nabijać ze słabszych? Czy jakoś podnosi to ich wartość?

Gość bonita19
Ogólnie to zamierzamy z chłopakiem zacząć pisać vloga na temat moich skoków w bok, będzie pisany z dwóch perspektyw :) a mam dużo do pisania ;)

Gość gość
Jak on lubi byc ponizany to cos nie tak z nim. Moze na leczenie jeszcze nie jest za pozno. A Ty to wykorzystujesz, bo Ci na reke.

Gość bonita19
Z tego co wiem to sporo facetów ma marzenie że ich kobieta pieprzy się z innymi. Mojemu udało się to spełnić hehe :p

Gość gość
Czemu takie corvy łażą po świecie? Próbowałaś na raz z czterema facetami? Płacą ci dzifko za seks? Ile bierzesz za godzin? He? Co sią patrzysz jak ciele lachoci/ągu/? Jesteś nie warta kopa w dópę :P

Gość bonita19
Na początku byliśmy ww normalnym związku tylko on w ogóle nie wiedział jak się za mnie zabrać, więc zdradziłam go po miesiącu potem ubłagał żebym wróciła, potem zdradziłam go znowu. Aż w końcu mnie uprosił że mogę się puszczać z innymi byle bym z nim była bo mnie kocha. Powiedział że nie wie czemu ale go to kręci, a mnie kręci dobry seks z innymi i jego poniżanie. Lubię się mojego kochanego ponabijać :D

Gość bonita19
o jakiś sfrustrowany prawiczek się odezwał :D Czy nie rozumiesz że on się na to zgodził?

Gość gość
cuckold

Gość gość
prawiczek? dziewczynko duzo piszesz.

Gość bonita19
Nie odpowiedzieliście mi na pytanie, czemu faceci lubią się z niego nabijać?

Gość bonita19
Co myślicie o blogu na ten temat Pamiętam jak kiedyś siedzieliśmy u mojego w domu ja mój facet i niby mój kuzyn, wysłałam chłopaka po piwa, ociągał się to powiedziałam mu na jednej nóżce, mój niby kuzyn a tak naprawdę kolejny kochanek miał niezłą bekę. Jak mój facet poszedł po piwa to ja w tym czasie zrobiłam loda kochankowi a jak mój facet wrócił to się z nim przelizałam. Ale mój kochanek miał bekę :D

Gość gość
Jaka desperacja tego chlopaka. Masakra

Gość bonita19
Jestem w sumie jego pierwszą dziewczyną ;)

Gość bonita19
W życiu jest ważne robić co się lubi, a jemu jak i mi taki związek odpowiada :p Mam w sumie sporo historii do opowiedzenia, interesują was? :)

Gość bonita19
A i mam jeszcze pytanko odnośnie męskiego pasa cnoty cb. Ile go będzie mógł nosić bez zdejmowania? Seksu już nie będę z nim uprawiała chyba że mnie ochota najdzie ale co myślicie by raz w tygodniu bym mu go zdejmowała i kazała zwalić pod fotki z mojego folderu z gołymi facetami? ;)

Gość Ja powiekszyłem
A robiłaś to że swoim czy tyko po rogach go walisz?