Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Potrzebna kasa od zaraz!!

Polecane posty

Gość gość

Cześć piszę tutaj bo potrzebuję jakiejś rady skąd wziąć na szybko jakieś 1800zł. I nie chodzi tu o odpowiedzi typu idź do pracy czy coś bo to to już mam a problem polega na tym że mi w domu rozwaliło piec i muszę szybko to w miarę ogarnąć bo nawet wody ciepłej nie ma :/

Gość gość
może jakaś chwilówka by cię poratowała...

Gość gość
Myślałem nad tym ale boję sie żeby nie wpakować się w pętlę kredytową przypadkiem a tam to najprostsza droga a wręcz krótka pochyła. :/

Gość gość
No chwilwki to rzeczywiście śliska sprawa. Nie warto się pchać w coś takiego. Pożycz lepiej od kogoś ze znajomych albo coś...

Zawsze możesz poszukać jakiejś porównywarki w internecie. Ja kiedyś potrzebowałam na szybko pieniądze i w sowie finansowej sprawdziłam gdzie dostanę taką pożyczkę w miarę bezboleśnie :)

Gość gość
Ta sowa finansowa to rzeczywiście fajna opcja. :P

Gość gość
Sensowna bo przynajmniej możesz sobie sprawdzić i porównać co gdzie ci się w miarę opłaca. Ale samo pakowanie się w chwilówki i tak nie jest zbyt mądrym posunięciem więc tam przynajmniej można sobie wyrobić opinię i poszukać czegoś w co się za bardzo nie umoczy...

Gość RebekaHill
jeżeli chcesz od zaraz pożyczkę , to raczej szybka pożyczka typu online , w banku jest cięzko tak od ręki dostać wiec tylko to Ci raczej zostanie . Jak chcesz pożyczyć i oddac dokłądnie tyle samo to polecam Ci firmę lendon , tutaj masz pożyczkę do 1500 zł na 30 dni za 0 zł .pożyczasz 1500 i oddajesz w te 30 dni 1500

Gość rafek34
Jak jest potrzebna od zaraz to też do 30 dni na 1500zł ma ofertę online: http://www.finansebiz.pl . Łatwe zasady preferowany wiek od 18-65 roku życia. Bez zaświadczeń.

Gość trellka
jak potrzebujesz kasy na szybko to sprawdź sobie też ofertę zaplo.pl jak tam brałam 2 tys. minimum formalnosci i szybko kasę wypłacili.

Gość trellka
nie jednak pozostanę przy zaplo, mam tam w miarę bardziej określone zasady.

Gość gość
Też brałam u nich w sumie już dwa razy, szybciutko wszystkie formalności zostały załatwione.

Gość aldkaa
ja w sumie na pożyczkę w zaplo czekałam 20 minut, wniosek złożyłam online, szybko go rozpatrzyli i miałam z głowy, jak potrzebna na szybko kasa to warto tam sprawdzić.

Gość gość
Jak od zaraz to leć do zaplo, ja tam dosłownie w chwilę zostałam załatwiona, szybka decyzja i pieniądze.

Gość gość
Nie masz brata siostry lub kolegi który Ci pożyczy kup pięć na raty i po problemie są nawet raty 0% ja tak zawsze biorę nawet jak mnie stać i w kieszeni jest 50 tys zawsze

Gość sierakowsky
Od razu powiem, że długo nie mogłem się przełamać. Miałem może błędny obraz chwilówek w głowie. Ale przecież wszystko jest dla ludzi - trzeba tylko umiejętnie z chwilówek korzystać. Dobrze jeśli masz przelicznik na stronie, powiedzmy taki jak na stronie emamony, gdzie możesz rozważyć różne możliwości i wybrać najdogodniejszą. A na dodatek masz formalności do załatwienia intenetowo i to w 15 min...

Gość olusza32
Jeśli macie jakieś problemy to na dobrych warunkach jest też pożyczka w viasms. Pożyczałam niedawno po raz pierwszy i od razu dostałam 1000zł za 0% prowizji, a jeśli już będziesz dla nich wiarygodny będziesz miał zniżkę 50% w każdą środę.

Gość gość
Ja to długo nie mogłam się przełamać, ale w sumie wszystko jest dla ludzi, trzeba tylko umiejętnie z chwilówek korzystać. Dobrze jeśli masz przelicznik na stronie viasms, gdzie możesz rozważyć różne możliwości i wybrać najdogodniejszą.

Gość gość
Dla mnie też najbardziej rzetelną firma jest Viasms. Szybka rejestracja, uczciwe warunki :) Nie trzeba wychodzić z domu ,a pieniądze dostaniesz szybko, nawet do 4000zł

Gość gość
Polecam sprawdzić sowę finansową

Gość gość
Ja 15 minut dostaję w Tanim Kredycie i mogę sobie jak nie zdążę ze spłatą przedłużyć pożyczkę o 7 dni bez prowizji

Gość rekietka
a jakie trzeba spełniać warunki, żeby dostać kredyt w tanikredyt.pl chcę wziąć ok 1500 zł na święta.

Gość brumkaa
jak potrzebujesz 1500 z to spokojnie możesz złożyć wniosek w viasms, na taką kwotę dają pierwszą pożyczkę, i to zupełnie za darmo, nie poniesiesz żadnych kosztów za wzięcie kredytu Zasady jasne i minimum formalności.

Gość lukaszPL

polecam wejść w tą strone   http://kasa-od-zaraz.ebrokerpartner.pl     tam jest lista najlepszych
chwilówek wiele bez bik masz tam opisy jak jedna nie 

da to może inna da warto próbować w kilku.Zajmie ci 5 minut taki wniosek 

Gość Gosc
Dnia 15.02.2016 o 15:11, Gość gość napisał:

Cześć piszę tutaj bo potrzebuję jakiejś rady skąd wziąć na szybko jakieś 1800zł. I nie chodzi tu o odpowiedzi typu idź do pracy czy coś bo to to już mam a problem polega na tym że mi w domu rozwaliło piec i muszę szybko to w miarę ogarnąć bo nawet wody ciepłej nie ma 😕

ja dziś dostałam z prowidenta 4 tyś - raty m-czne 4 raty po 200 zł ,5 rata 4200 , a mój mąż 1500 zł - na 60 tyg. :42,12 na tydzień , przedstawiciel przyszedł, zadzwonił , podał to co my podaliśmy ( trochę zawyżone dochody) i dostaliśmy od ręki do ręki

Gość Gosc

dadzą nawet jak jesteś w BIK-u