Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Macie jakieś sposoby ?

Polecane posty

Gość gość

Macie jakieś sposoby jak schudnąć 5 kg. Jestem bardzo zajęta ( praca od rana do wieczora) i nie mam zbytnio czasu ćwiczyć. Nie jestem jakaś gruba ale te 5 kg by się przydało do całkowitej szczupłości. Są tu takie, które schudły ok 5 kg z powodzeniem? Jakieś rady ? Sposoby? Za głupie odpowiedzi podziękuje.

Gość gość
5kg to mało. Wystarczyło mi zamienić rafinowany cukier na prawdziwy miód żeby spaść 5kg na przestrzeni kilku miesięcy-czyli prawidłowo. Pamiętaj że więcej niż jeden kilogram na miesiąc nie należy chudnąć gdyż zaburzasz organizm.

Gość gość
No ale mam teraz imprezę rodzinną. Na koniec marca. Ja może powinnam wiecej tylko tak napisałam o tym 5 kg. Mam 175 i wazę 64 kg. Wiem, że dużo ale bez głupich komentarzy bo sama o tym wiem. A tak np. mniej jeść do 16 i jakiś szybki spacer? Na dłuższy nie mam czasu niestety. Jest dom, mały i praca.

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
Bys się wziela do normalnej roboty to schudniesz a nie zawracasz p*****lami gitare Inni mają problemy większe jak ty Zresztą komu chcesz sie podobać za późno

Gość gość
Więcej ruchu i mniej jedzenia. Nikt nic innego nie wymyślił:P

Gość gość
Na początek powiem, że robotę znam jak mało kto tak dla waszej wiadomości. Cóż nie mam nadwagi. Chciałam po prostu być bardzo szczupła. Podobać mam się komu. I ten ktoś to bardzo chwali. I nie każe nic nikomu wymyślać dla mnie pytałam o doświadczenie. Złośliwości sobie darujcie i spójrzcie na siebie.

Gość gość
Do gościa 16:29 Może jak nie wiesz gdzie kto pracuje i jak pracuje to byś się niewypowiadał /a. Nie jestem osobą grubą, mam nawet zgrabną sylwetkę lecz chciałabym być szczuplejsza od tak po prostu. Ciężko jest schudnąć gdy ktoś nie jest aż tak gruby niż otyłemu, bo takiemu przy odrobinie ruchu raz dwa zleci 5 kg. Może gdy nie wiesz nic mądrego na dany temat albo po prostu nie masz się czym podzielić to się nie wypowiadają? Napisałam na samym początku za głupie kom. podziękuję. Myślisz , że nie wiem co trzeba zrobić żeby schudnąc? Teorie znam jak my wszyscy ale z praktyka jest różnie i chciałam doradzić się jakiejś kobietki, która miała jakiś swój sposób na te 5kg. Po za tym mam jeszcze studia oprócz pracy.