Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość Czarna

Początek ciąży. Kto dołączy?

Polecane posty

Gość gość Czarna

Hej dziewczyny :) dziś po pól roku starań ujrzałam te piękne dwie kreseczki :) jestem taka szczęśliwa :) Czy któraś z was również jest we wczesnej ciąży i chciałaby dzielić się objawami, doświadczeniami itd? Zapraszam :)

Gość gość
Ja niestety straciłam ciążę w 7 tygodniu :((( Gratuluję :)

Gość gość
Gość przykro mi bardzo :( ja co prawda nie mam potwierdzonej jeszcze przez lekarza, ale mam nadzieje, ze będzie dobrze. Chociaż trochę sie boje. Trudno jest zajść, a jeszcze trudniej utrzymać

Gość gość
Dołączy ktoś?

Gość gość
Up

Gość anazja_
Z przyjemnością dołączę do wątku. Ja jestem w 7 tygodniu :) Chwilę się staraliśmy, aż wreszcie zobaczyłam upragnione 2 kreski, mam już potwierdzone badaniem USG :) Co do objawów to na razie powiększone obolałe piersi no i zasypiam na stojąco o 20 ... innych brak (chociaż dzisiaj w pracy trochę mnie nerwy poniosły, może dopiero wszystko się zacznie). Czarna u Ciebie jakieś objawy się pojawiły??

Gość gość
ja usunęłam w 4 tyg powodów niepodam

Gość gość czarna
Ja to od tamtej pory mam przeboje... Najpierw plamienia brązowe... Pojechalam na usg, ciąża byla i lekarz powiedzial, ze te plemienia sa przez tyłozgięcie macicy. Mialam tez nudności, ale ostatnio przeszły i wkręcam sobie, ze to niedobrze.... Piersi bola dość mocno. No i to na razie tyle, w piatek mam taka pierwsza wizytę u lekarza, bo na razie bylo tylko usg bo nie wiedziałam skąd to plamienie. A ty kiedy masz lekarza? Fajnie, ze odkopalas topik :)

Gość gość
Hehehe nawet tu zawital zakompleksiony frustrata:) szkoda mi ciebie chlopcze :( pamiętaj, ze jak zle komuś życzysz, to sie obraca przeciwko tobie... Mimo wszystko powodzenia życzę, może w końcu jakas kobieta cie zechce hahahajaha

Gość gość
Ja bym chętnie dołączyła ale nie jestem w ciąży i nigdy już nie będę...:( ale gratuluje Wam

Gość gość
ja byłam w ciązy ale jak robiłam kupe to tak się nadełam że wysrałam płód w 3 miesiącu i spuściłam wodę , porażka :(