Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martynaa0405

Wrocil do bylej

Polecane posty

Gość Martynaa0405

Może zacznę tak. Z jakiś miesiąc temu poznałam chłopaka u niego na imprezie. Poszłam jako koleżanka mojej przyjaciółki bo nie chciała iść sama. Widać że był mną zainteresowany mimo że miał wtedy dziewczyne. Po imprezie zaczął do mnie pisać, nie byłam mile nastawiona na ta znajomość ale z czasem gdy pisaliśmy coraz więcej jakoś się do niego przekonałam. Po pierwszym spotkaniu z nim zaczęliśmy się spotykać regularnie. Jego dziewczyna robiła mu straszne awantury o to. I wcale się nie dziwię. Jednak po pewnym czasie z nim zerwała. On mi powiedział ze podobałam mu się już wcześniej. I chciał ustalić co miedzy nami jest jednak jakoś ten temat umknął. Widocznie dałam mu do zrozumienia ze mi na nim nie zależy, do końca tak nie było. Od jakiegoś czasu poczułam ze się do niego przywiązałam, zaczęło mi cholernie zależeć. Ale dzisiaj dostałam wiadomość ogólnie to do niej wróciłem. Gdy to ujrzałam zaczęłam płakać jak dxiecko byłam tak zła ze bym wszystkich zabiła. Co mam zrobić w tej sytuacji ?.. Nie chce znowu rozbić im związku. Jednak bardzo mnie to boli. Jak mam się teraz zachowywać ? Czy mam mu powiedxiec co czuje. Zastanawiam się czy teraz jest z nią co robi. Z jednej strony nie chce go znac, a z drugiej chce mieć go blisko siebie.

Gość gość
Mala, niedojrzala emocjonalnie dziewczynka :)...musisz urosnac.