Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość heheshki

OD 2 DNI NIE MAM NETA

Polecane posty

Gość gość
To mitomanka jest gnije tu cale dnie i glupoty wymysla graficzka za dyche na moje to rencistka ze schizofrenia, która prowadzi podwójne zycie, tu sie kreuje na zaradna kobiete sukcesu która wszystko ma i na brak kasy nigdy nie narzeka, a w realu jest przegranym zerem dlatego mitomani

Gość gość
ona szuka kogos z kim poklika wirtualnie i nic poza tym,kto popisze o bzdurach i narka,sciemniara i tyle:Dpodpuszcza a potem szuka wykretu.Albo to na serio mitomanka alba zwyczajnie ma faceta ktory moze pracuje nie na miejscu czaisz?kazdy ci tu radzil ale ty to odbierasz za zazdrosc,bo myslisz ze ci wszyscy zazdroszca i jedziesz po nas,no i masz:D

Gość gość
kucharzyna jak się produkuje :D 🖐️ bo c***akieta braknie :D

Gość gość
Ja pamietam jaką piwosz miał z niej beke zresztą ja tez sie ze smiechu zwijałem jak sie miotała o nazwie programu graficznego :D oczywiscie wtedy standardowo spitoliła hehe

Gość gość
To nie on sie produkuje tylko Ja :classic_cool: ktos kto juz dawno ją rozgryzl, obserwuje z boku wyciaga wnioski i przede wszystkim nie patrzy na nią przez różowe okulary jak ten zakochany naiwniak smakosz

Gość gość
smakosz byc moze fajny facet jestes ale niestety naiwny:-O

Gość gość
tez mysle ze to sciemniara,okularow rozowych nie mam i widze to jasno:P

Gość gość
Piwosz przeciez ciebie tez w h/u/j/a zrobila naiwniaku :D jestes jeszcze bardziej naiwny niz smakosz bo on juz ją przeciez raz przejrzał o tym wieku mezu imieniu ale cwaniarka obrocila kota ogonem i jeszcze wpedzila w poczucie winy :D🖐️

Gość gość
Kiedyś trafi kosa na kamień to sie panienka zdziwi :classic_cool: tyle ze ona jest cwana i tak jak ktos wyzej pisal ona nigdy nie dopusci do czegos konkretniejszego-powazniejszego bo by ją to mogło zdemaskować

Gość gość
nie chce jej tu oceniac ale te jej wypowiedzi pojedynczych polslowek sa imponujace:Ddla mnie to ktos,kto sie kreuje na kogos,kim nie jest.Poczytajcie sobie te wszystkie niescislosci,ktore tu pisala:DZal mi cie smakosz ze tak sie dajesz robic w bambuko:-O

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona znane piwa z browaru namysłów to zamkowe złoty denar kuflowe rycerskie namysłów pils

Gość gość
i co smakosz juz ci do smiechu nie jest?a tak sie rzekomo z nia smiales z nas,bo ty wszystko wiedziales lepiej:Djaka ona madra,piekna inteligentna:Dno i masz smakosz kolezanke mitomanke:D

Neptysia to by w bambo zrobiła na lajcie bo to kaleka jest jak smakosz:]

Gość gość
Smakosz mysiasysia ci wczoraj cukrowała chyba chce sie spiknąc z tobą bo ją jej gach olał a ciebie oszka. Dałbym linka do tego tematu ale skasowali go

Gość gość
Piwosz cwaniaczku juz zapomniałes jak swirowales do tej mitomanki i plakałeś jak cie olała z Madzi22lata? :D jeszcze większego frajera wtedy z siebie zrobiles niz smakosz :D

Gość gość
No oczywiscie cweelu :D wyłeś jak małe dziecko któremu zabrali zabawki, wieszac sie wnet chciałes :D i nie jestem pijak karakanie...

Gość gość
k***a nie jestem pijak cweele xD

Gość gość
kucharzyna :D

Gość gość
Piwosz pantoflarzu ***apany :D

Gość gość
Piwosz nieśmiała pipko bojąca sie kobiet :D idź już spać maminsyneczku hiehie