Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

prosze o rade

Polecane posty

Gość gość

Witam Was serdecznie. Przepraszam, ze tu pisze jest mi naprawde głupio. Chcialam sie Was poradzić. Wiem, ze nie jesteście ginekologami ale chyba szukam tu pocieszenia. Od bardzo dawna nie mialam faceta.. Nie mialam kontaktu fizycznego przez bardzo długi czas. Jednak ostatnio ktos pojawił sie w moim zyciu. Mam bardzo nielegurane cykle problemy z nadzerka i nigdy nie wiem kiedy mam dostać miesisczke. Potrafi mi sie spóźniać nawet o 10dni dlatego przywyklam do takiego stanu rzeczy i nie zajmuje się u siebie kalendarzykiem, obserwacja śluzu owulacji czy czymkolwiek. Z moim partnerem doszlo miedzy nami do tzw" ocierania". Nigdy nie uprawialiśmy seksu widzimy się 2 razy w miesiącu. Dotykaliśmy się narządami, nie doszlo do wprowadzenia członka wiadomo jak to emocje... On finalnie nie doszedł do wytrysku. Z tym, ze wypadalo to jakos w mój 15dzien cyklu. Teraz jestem 2 dni po terminie. Odczuwam bole w podbrzuszu ogólnie czuje sie jak na okres i wiem ze z moim organizmem nigdy nie wiem kiedy od zdecyduje sie przyjść i nie chce popradac w paranoje i biegac po każdym peetingu po test. Prosze powiedzcie mi czy zajscie w ciaze w takiej sytuacji jest możliwe? Dodam tylko, ze naprawde ostatnim czasem pogorszyl sie mój stan z tym związany, a mój ostatni okres byl brązowy i gesty może juz wtedy zaczelo sie cos niedobrego ze mną dziać? Pozdrawiam serdecznie i dziekuje

Możesz być spokojna ;-) jeśli nie doszło do wytrysku ciaza nie jest możliwa ;-)

Kiedyś mialam podobnie ;-) strach, że zaszlam w ciążę poprzez ocieranie. I latalam jak poparzona po testy gdy zauwazylam ( tak jak u Ciebie dziwny brązowy śluz). Testy wychodziły z jedną kreską - brak ciąży :-)

Kiedyś mialam podobnie ;-) strach, że zaszlam w ciążę poprzez ocieranie. I latalam jak poparzona po testy gdy zauwazylam ( tak jak u Ciebie dziwny brązowy śluz). Testy wychodziły z jedną kreską - brak ciąży :-)

Nie jesteś w ciąży na bank. Ale jeśli czujesz, że ostatnio coś dzieje się coś nie tak to idź do gina. Może jakaś infekcja czy coś tam.

Gość gość
Dziekuje Wam bardzo przede wszystkim za życzliwość. Balam się, ze wejde i przeczytam same obelgi. Jest mi wstyd naprawde za to ze jestem dorosla kobieta, ktora nie zna swojego ciała ale naprawde w mojej sytuacji ... Obserwacja własnego ciała jest bardzo ciezka... :( nie chce współżyć. Nie jestem na to gotowa ... A każdy wie, ze gdy sie ma partnera dochodzi do takich rzeczy. Nie bylo stosunku... Nie bylo wytrysku. Bylo ocieranie ... Ale tak czy siak sie trzęsę.. Jak bylam młoda tez tak latałam co chwila do apteki. Dziekuje Wam naprawde

Gość gość
Powinnam sie byla zgłosić juz dawno temu. Zawsze miałam problemy ginekologiczne. Non stop zapalenia uplawy po ciąży ( o ktora starałam sie 4 msce) problemy zanikly. Chociaż ostatnim czasem mój okres to jakas parodia. Dawali mi tabletki na wyrównanie cyklu ale mialam po nich biegunki omdlenia nie moge ich zwyczajnie brać, po kondomach dostaje infekcji . Naprawde u mnie metoda zabezpieczenia z moimi problemami jest cholernie ciezka dlatego po prostu nie uprawiam seksu z ostrożności. Co jakiś czas mam np czarny okres ... Ostatnio uwierzcie.mi myślałam dostałam biegunki a to byl mój okres. Takze opóźnienie u mnie jest normalne. Ale jak mam czekać i sie zamartwiać... I po takich sytuacjach mam ochotę znowu przelaczyc sie na tryb starej panny :d

Gość gość
Ale martwię sie przeokropnie :(

Gość gość
Jeśli chodzi o ciążę, to powinnaś byc spokojna. Zreszta przeczytaj sobie poradnik na naturalaplodnosc, znajdziesz tam wieleinformacji, dotyczących seksu, pettingu itd.