Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Związek się nie opłaca

Łatwiej sypiać bez zobowiązań z ładnymi kobietami, niż być z taką w związku

Polecane posty

Gość Związek się nie opłaca

Żeby sobie pobzykać niezłą młodą łasiczkę wystarczy fajny ciuch, sylwetka prosto z siłowni, woda toaletowa Bossa, niezła bajera, przyzwoita twarz, zadbane zęby, obycie w klubowym klimacie. Nie trzeba mieć auta, mieszkania na własność, wielkich ambicji planów na życie, biegłej znajomości języków obcych oraz przyszłościowego zawodu, a i tak można sypiać z ładnymi studentkami, ale bez zobowiązań. Bo stałych partnerów to one chcą z kosmosów.

Gość Androgen
Żeby zdobyć kobietę, nie wystarczy wydać wypłatę na ciuchy. Piękna kobieta potrzebuje oprawy. Inaczej dostosuje się do tego, co jej oferujesz na co dzień. I z młodej laseczki zostanie wspomnienie ;-)

Gość gość
Szczęśliwy ten, który taką jest w stanie ujarzmić i oswoić.;-)

Gość gość
Kasa każdą oswaja i ujarzmia.

Gość gość
To prawda. A same narzekają, że faceci chcą się tylko pieprzyć, a nie do związku.

Gość Najszybszy w mieście
Ja na studiach nie miałem kasy wcale :( Zdarzało mi się tak pokątnie spać a to u tej, to u tamtej :( Nie jestem dumny z tamtych czasów 😴

Gość gość
:D

No raczej coś tam zjadłem :O Ty Wadero jak zapraszasz kogos to nie dajesz mu nic do jedzenia?

Gość gość
Znam taką jedną,atrakcyjna jak mało która.Wcześniej wyszła za mąz,za to teraz sobie używa ,a jej łoś pracuje całymi dniami, a ona co chwilę to z innym na podmiejskich parkingach :D

Masz monitoring na podmiejski parking?

Po staropolsku to pewnie masz bigos Zjadłbym dziś bigos :(

zgodził bym się z autorem ale ta końcówka o wymaganiach z kosmosu to już twoja perspektywa patrzenia na świat, ja obserwuje coś innego a mianowicie widze że większość dziewczyn bardzo by chciała kogoś mieć i niemają zbyt dużych wymagań, albo poprostu ja jestem taki z******ty i niczego mi niebrakuje ?

Gość gość
Do 10.11,w małej społeczności wie się to i owo :D. Ludzie więcej wiedzą o innych, niż im się samym wydaje.

Osz k***a to ja nie wiedziałem :O Musze teraz bardziej się pilnować chyba :(

Gość gośćhvvhchchvuvivjbpkpmk
To chyba jakies idiotki maja nie wiadomo jakie wymagania. Moim jedynym wymaganiem w stosunku od faceta bylo to aby mnie szanowal i sie mna opiekowal, wiecie zebym czula sie bezpieczna,poza miloscia. Nie o kase mi chodzilo, tylko o takie dbanie, typu odwiezc mnie busem do domu, zebym sama nie jezdzila, zeby mnie ktos nie zaczepil, albo zeby umial sie zajac wszystkim gdy np.trafie do szpitala. Takie proste czynnosci potrzebne do wspolnego zycia. Cala reszta jest do zdobycia wspolnymi silami. Zeby czuc sie jak kropka w Jego ramionach:-) I tyle. Mam szczescie bo moj M jest wspanialy.

A tak poważnie to chyba jest tak że priorytety się zmieniają. Czegoś innego chciały dziewczyny pare lat temu, i czego innego chcą dziś. Z drugiej strony nie powinno wrzucać się wszystkich do jednego wora, nie każda to lecąca na kase blachara i nie każda też to ułożona dziewczyna która pocałuje dopiero na czwartek randce Duża tutaj rola faceta, i tego czy i jak potrafi zdobyć dziewczyne

W takim układzie nie przyjadę Wadera 😴 Czasu nie mam :(

Gość gość
Zawsze mam ładne laski do bzykania, chociaż do Valentino co nieco mi brakuje.Nigdy żadnej nie obiecuję związku, uczciwie uprzedzam.Jak któraś wspomina o planach na przyszłość, to znikam z jej horyzontu a ona z mojego.Na tyle jeszcze nie dorosłem, by być z kimś na stałe i nie zdarzyło mi się olśnienie , że to tylko ta jedyna i żadna inna. Dałem sobie czas do trzydziestki, jeszcze 4 lata wolności, chociaż z tą trzydziestkę aż tak mocno się nie spinam, smakuje mi wolność.

Gość gość
a najlepsze jest to ze autorzy wszystkich powyzszych wpisow to paszczury plci meskiej, mitomani/bajkopisarze a maja wymagania z kosmosu przez co wroze wam samotna przyszlosc w ascezie :D

Gość gość
Katoliczki caluja po ślubie dopiero wiesz. Kiedyś znasz łaskę miesiąc i już ślub. Jak mój tata i mama po dwóch miesiącach się pobrali. Mama 19 lat tata 28. I co tak kiedyś było.

Gość gość
Faceci to gorsze blachart wydajecie ostatnie pieniądze na auto zamiast solodzic dziecko kolejne i je utrzymać. Bo musicie zapanować przed kolegami gumę palić. Taka prawda. Ja chcę grimadke dzieci ale jak faceci nie chcą kasy walić niosą trzeba utrzymać np

Gość gość
Coraz więcej starych kawalerów. Bo modelek wymagają

Gość gość
Uwaga! Wysyp starych pryszczatych dewotek na forum. Laski są od bzykania ich. Najpierw auto, fajna pasja , mieszkanie lub dom a dopiero potem kobieta. Logiczne dewotki? Chcecie inaczej , to szukajcie łosia, który będzie na was tyrał. Zawodówka i do ołtarza a potem gromada dzieci- nie te czasy.

osz k***a to Jaro :O

Gość
znasz ??? :-D czy Ty to ten kumpel kumpla ???

Ja jestem ten co zna Dj 😴

Gość
imponujące :-D mieć takie chody :-D golfem też jeździsz ???

Gość gość
Same glupie p***y, c***a warte.

Niestety nie , ale miałem kiedyś Java 350