Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość ktory przejrzal na oczy

Kafeteria...inkubator milosci...

Polecane posty

Gość gość
z 17:57

17.57...ja tez jaknwszedlem pierwszy raz to apadlem w szok ze ja chyba zyje w innym swiecie...jakies romanse, kobiety ktore wiecznje psiocza na mezow...nie mowie, bo niektore maja racje.Ale czytajac ze kobieta zali sie na meza bo jest za idealny to WTF??? Przeciez to jest chore!!! Wynika z tego wszystkiego ze kobiety nie da sie zadowolic...nigdy!!! Za dobry zle, niedobry zle...nawet gdy jest pol na pol to zle :(((co to za swiat??? Ehhh...ja sie staralem...walczylem o nia.Byly rozmowy I zrozumienie.Byly male prezenciki I pomoc.Sexu nie bylo gdyz szanowalem ja a ona nie jest z tych co leci zaraz do lozka wiec staralem sie byc dla niej ok w tym wzgledzie.Bylo przytulanie :) nie bylo pocalunku.Oboje bylismy w zwiazkach wiec to bylo dodatkowa pprzeszkoda.Wiec pytam sie ciebie...jak jeszcze mozna walczyc???

Gość gość
17.57: o czym Pan pisze, bo... NIE BARDZO ROZUMIEM? Była kobieta ( ta "od przytulania" ) i jednocześnie był Pan w związku- małzeńskim- jak się domyślam? Nad czym się Pan więc użala? Nad sobą? P.S. Po napisaniu swojego postu o 17.57 musiałam trochę ochłonąć i WYPIĆ SZKLANKĘ ZIMNEJ WODY. Szok nie mija niestety. Pozdrawiam.

No wlasnie juz nad niczym sie nie uzalam :) mam to gdzies ;) a szok juz pani nie minie...takie sa dzisiejsze realia co mozna zauwazyc na tym forum :(((