Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wszystkim posiadaczom należy wypalić znamię na czole lub wytatuować

Polecane posty

Gość gość

poniżej 13 cm powinni być oznaczeni w widocznym miejscu, żeby normalne, szanujące się dziewczyny nie marnowały czasu na darmo. Szkoda inwestować w chodzenie na randki, żeby się potem okazało, że mamy do czynienia z inwalidą. W ten sposób wszystko będzie jasne i ewentualnie desperatki będą ich mogły sobie brać skoro normalni mężczyźni ich nie zechcą. Należałoby również rozważyć ich przymusową sterylizację, żeby nie rozsiewali tych ułomnych genów Dziękuję za uwagę

Gość gość
na pohybel małym fiutkom 🖐️

Gość gość
Popieram, swietny pomysl.

Gość gość
Po co sterylizować, od razu wykastrować.

Gość gość
kastracja to też sterylizacja 🖐️ a wracając do meritum, już mnie to wkurza; człowiek się spotyka z takim, stroi, chodzi na randki, stara inteligentne zdania klecić, a jak przychodzi co do czego to trzeba się powstrzymywać, żeby śmiechem nie parsknąć i wymyślać potem jakieś bzdety czemu "nic z tego nie będzie". A tak wszystko byłoby jasne i wszyscy mieliby zaoszczędzone rozczarowań :classic_cool:

Gość gość
Tak samo w takim razie kobiety z malym biustem powinny być oznaczone. Bo jak założą te wypchane gąbka staniki to się wydaje ze cos tam maja a potem się okazuje ze decha.

Gość gość
To ja sie zaczynam martwić o swojego faceta, bo przyrodzenia jeszcze nie widziałam :) wiem ze to nie jest reguła, ale tak jakoś poznaje kto ma jak mniej więcej, wydaje mi sie ze osoby z łagodniejsza twarzą maja większe, ale moze to być bzdura :) nie wiem, poczekamy zobaczymy :)