Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

20 lat i zylaki!!!

Polecane posty

Gość gość

Mam 20 lat i okropne żylaki ja ludkach i udach. Jeszcze niedawno byly taki Male fioletowe "niteczki". Dlaczego w takim wieku mam nogi ja babcia koło 70?

Gość gość
A byłaś z tym u lekarza? Nosisz rajstopy przeciwżylakowe?

Gość gość
Nie bo w ogóle nie nosze rajstop. Nie byłam.

Gość gość
I tym sobie strasznie zaszkodziłaś. Gdybyś poszła od razu, jak tylko zaczęły się robić pajączki, to dostałabyś receptę na specjalne zylaki, które trzymają 'żyły' na swoim miejscu. Gdyby 'wyszedł' pierwszy żylak, zaraz dostałabyś skierowanie na zabieg.

Gość gość
Jak to na zabieg? Mam tego strasznie dużo...

Gość gość
Usuwanie zylaków, ale nie dostaniesz skierowania od tak sobie, bo chcesz.

Gość gość
A cos jeszcze można z tym zrobić?

Gość gość
Nie ty jedna. Ja mam 26 lat i zmarszczki koło ust długie i kurze łapki. Ale to od stresu od najmłodszych lat. I teraz nerwice mam. I zmarszczki widoczne dobrze. Co zrobisz.

Gość gość
Słuchaj, sama sobei z tym nie poradzisz.Musisz isc do lekarza i to jak najszybciej, takie zatory w żyłach trzeba leczyć. Może masz jakies problemy hormonalne, ale poważną niewydolnośc żylną, tu nie ma na co czekać. Idx do lekarza!

Gość gość
zaklad rajstopy przeciwzylakowe albo jak sie wstydzisz t po prostu ciemne lub we wzorki. spory wybor znajdziesz w www.consay.com.pl . nie przejmuj sie to jeszcze nie jest taka tragedia;)

Gość gość
Żylaki sś niestety genetyczne i ja po konsultacji z chirurgiem naczyniowym zakupiłam w sklepie medycznym http://www.cezmed.com.pl/ pończochy uciskowe i rajstopy. Mam nadzieję, że jakoś pomogą.

Gość gość
U mnie to genetyczne zjawisko. U mnie zaczęły się pojawiać w wieku 17 lat... były to pajączki i widoczne żyły na nogach, które z wiekiem stawały się bardzo wyraźne. Po konsultacji w tym gabinecie http://krefft-laser.pl/ . Jestem umówiona na zabieg laserowego usunięcia tych okropnych żylaków.