Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zrobić głębokie gardło

Polecane posty

Gość gość

Właściwie to nie jest mi do niczego potrzebne ale próbuję tak dziś z ciekawości na bananie i nie mogę się pozbyć odruchu wykrztuśnego. Mam też wrażenie, że się udławię. W związku z czym nie mogę tam sobie wsadzić tegoż banana. Jakieś rady?

Gość gość
Czy gdy pierwszy raz siadłaś na rower, to od razu pojechałaś, czy najpierw spadałaś? To samo z łyżwami. Rozumiesz?

Gość gość
Ja nie mam odruchu wykrztuśnego, ale mam wymiotny. Nie raz aż mi się odbiło co było bardzo krępujące.

Gość gość
Nie mogę się przemóc i od razu kaszlę. A co do roweru i łyżew to, haha, udało mi się od razu pojechać. To co, mam go sobie wciskać na siłę? Na facecie nie próbuję, bo - nie mam - boję się, że mu go odgryzę :P

Gość gość
To troche kwestia przyzwyczajenia i wprawy. Moja zona bierze teraz calego choc wczesniej w polowie juz miala problemy z odruchem wymiotnym. teraz widze jeszcze ze lzy jej czasem ciekna ale nie odrzuca jej jak jej wsuwam do konca. Jako facet uwielbiam b. glebokie gardlo. Wiem ze zaraz posypie sie fala krytyki ze strony feministek, ale takim mnie natura stworzyla a jezeli partnerka tez to lubi to swiadczy tylko o tym ze sie znalezlismy. mam nadzieje autorko iz zwienczysz to glebokie gardlo polykiem, gdyz jest to calkowite dopelnienie aktu oralnego.

Gość gość
Próbuję sobie wyobrazić wtrysk w trakcie głębokiego gardła BEZ połyku. Próbuję, próbuję i nie daję rady. Jeśli Dziewczyna zna oral wyłącznie w wersji głębokiego gardła (rzadko, ale się zdarza), to nawet nie zna smaku spermy.

Gość gość
Lizanie jajek sprawia większą przyjemnosc facetów.