Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

NAJGŁUPSZE SERIALE TELEWIZYJNE

Polecane posty

Gość gość

Jest tu temat o najgłupszych reklamach, a co na temat seriali, które są Waszym zdaniem najbardziej kretyńskie?

Gość gość
Za dlugo by wymieniac te szmatlawce.

Gość gość
niemal wszystkie polskie, tzw. obyczajowe w rodzaju Klanów, Mjm, Pierwsza miłość, Barwy szczęścia itd. itp.

Gość gość
Kiepscy

Gość gość
Nudne Sprawy, Dlaczego Nie Ja i Pamiętniki z Pierdla.

Gość gość
Kiepscy byli spoko, dopóki nie wprowadzili postaci Jolanty D**y :( Za to 13 Posterunek to jak dla mnie dno dna, no ale to tylko moja opinia :D

Gość gość
A TVN też ma perełki w swojej kolekcji :P Szkoła to dno dna, Szpital nie lepszy, tam każdy tylko myśli o seksie i zdradza na prawo i lewo. ._.

Gość Natka606
13 Posterunek - wcale nie był to śmieszny serial...

Gość gość
akurat Jolaśka z Kiepskich to jedna z fajniejszych postaci w tym serialu. Jest genialna :D

Gość gość
Prawie wszystkie! Tylko CSI się broni, i jeszcze ze dwa. Te słoiki, tylko ja, albo dlaczego nie ja, i inne takie Isauropodobne. Masakra dla debili, robione przez debili.

Gość gość
Kiepskich zj***li po całości :( coraz nudniejsze, coraz mniej śmieszne odcinki, i na chuj tyle nowych postaci, po co komuś jakiś Badura czy Kozłowski :/ Mnie osobiście jeszcze w********y Miodowe Lata, no i wspomniany 13 Posterunek. No i tyle paradokumentów porobili! Każdy jeden kanał ma swoje :/ jak nie Słoiki to Durne Sprawy (ta przyśpiewka z czołówki...), Pamiętniki z Wakacji w których jak nie mięsny jeż to ojciec nasrał do bidetu, Ukryta Prawda z pseudowampirem rozczarowanym bo jego laska woli Biebera od Zmierzchu... nic tylko usiąść i płakać. Zdrady były zj****e, i kiedyś Kocham.Enter, to było żałosne, a te baby jak dwie lesby :P

Gość gość
13posterunek to było dno. Nie w i em jakich kretynów to bawiło.

Gość gość
Wszystkie seriale to syf puste baby tylko patrzą Szkoda czasu na pierdoły Lepiej wyjsc do kina teatr basen spa spacer czy do silowni albo na zimne piwo i bilard na początek Tylko wypaleni ludzie patrzą w tv jakies denne seriałe żenada

Gość gość
Wszędzie same Mroczki, Cichopki, Muchy i Karolaki. Szkoda, że w Trudnych Sprawach nie zaczęli jeszcze grać, bo poziomem aktorstwa wcale tych amatorów nie przebijają.

Gość gość
13 posterunek i miodowe lata były super! Tylko gimbusy twierdzą,że nie ,bo teraz wszyscy ogladaja te paradokimentalne g****a i wszystkie mody na sukces podobne. Pierwsza miłość zeszła na psy. Tam nikt nie może być szczęśliwy, każdy k***i się z każdym, ciągłe zdrady. Scenarzyści już nie mają pomysłów ,niech usuną ten serial..

Gość gość
Wszystkie jak i wszystko w TV. Nie chcąc całkowicie zgłupieć pozbyłam się telewizora parę lat temu. Uffff, co za ulga.

Gość gość
Rodzinka.pl jest też do d**y. W ogóle nie wiem kto mądry ogląda seriale tasiemce

Gość gość
Tylko idioci, nie mający co zrobić z czasem, bo np. nie potrafią czytać oglądają seriale.

Gość gość
Niektóre seriale są przyjemna forma odpoczynku :) westworld - najlepszy serial jaki oglądałam.