Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jhjkaa

mój facet nie chce się kochać w miejscach publicznych

Polecane posty

Gość jhjkaa

Próbowalam mierzyć bieliznę w sklepie, zaciągnęłam go do środka zaczęłam całować, jak się kapnął o co mi chodził to sie wycofał bo bał się że ktoś nas nakryje. :o Drugi raz zaciągnęłam go do męskiej toalety w kinie, zaczęłam dotykać i całować, ale był jakiś taki przerażony, że nie wiedział nawet jak się do tego zabrać, tzn zabrał się, ale jakoś szybko mu wszystko oklapło :o Mam ochotę na seks w takim miejscu ale nie wiem co mam zrobić, żeby on przestał się tak bać i podszedł do tego na luzie.

Gość gość
Idź z nim na trawnik a tak poważnie to seks w miejscach publicznych jest karalny a dodatkowe koszta to obciążenie kosztami dezynfekcji np wagonu sklepu itd w zależności gdzie was przyłapią. Pokaż mu na mieście że jesteś bez majtek pod spudnicą to odrazu cię weźmie w jakimś kinie

Gość jhjkaa
zima jest, nie chodzę bez majtek pod spódnicą więc musi się przedzierać przez rajtki :P ale on nawet nie chce :o Nie chciałabym tego robić na widoku innych ludzi, tylko w takich miejscach jak przymierzalnia czy toaleta. Wtedy przeciez nikt by nas nie nakrył a przynajmniej jest to mało prawdopodobne. On jest tym wszystkim taki jakiś przerażony a to przeciez nie nastolatek tylko 30 letni mężczyzna :o

Gość gość
to ja cie wezme :classic_cool:

Gość gość
lepiej w dupke bo w cipke to się można zakleszczyć

Gość gość
obleśnie się bzykac w męskim kiblu fuj fuj fuj

Gość jhjkaa
akurat w dupke to on nie lubi, już go namawiałam ale nic z tego. W ogóle on uznaje tylko łózko i klasyczny seks.

Gość gość
to chu\jowy chłopak, zmien go na mnie :classic_cool:

Gość teksas
Jak to nie chce się bzykać w miejscu publicznym ?? to jest suuuper :) dreszczyk.... namiętność...

Gość gość
Zabierz go na badanie do ginekologa będzie miał przyzwyczajenie i obycie gdy obcy facet wkracza w twoją swe intymną. Albo wymianę partnerów. U nas to obie sprawy się sprawdziły. Chyba nie jestes zacofsna by wstydzić się partnera przy badaniu cipki? ???