Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakaś dziwna fobia mania?

Polecane posty

Gość gość

Wiem, że niektórym mój problem może wydać się dziwny, a zarazem śmieszny i spodziewam się, że i tak znajdzie się chociaż jedna osoba, która mnie zhejtuje lub wyśmieje. Dobra może przejdźmy do tematu. No więc nie wiem jak to nazwać ... jakąś fobią czy czym, ale dobra ... Mam przodków z Ukrainy, jakoś szczególnie mnie to nie interesowało, tak jak sama Ukraina, coś tam wiedziałam, że istnieje takie państwo, ale mnie nie interesowało. Pamiętam jak mama opowiadała mi o Czarnobylu, gdy nauczyłam się korzystać z komputera poczytałam sobię trochę o tym mieście, pooglądałam trochę filmów I DOSTAŁAM MANI, TAK MANI NA PUNKCIE TEGO MIASTA, UKRAINY i wszystkiego co z tym związane. Nie mogłam spokojnie chodzić do szkoły, bo na lekcjach nie mogłam się skupić ciągle tylko myślałam o tym, a co się później okazało to połowa mojej klasy również dostała jakiegoś szału, a potem nagle cała szkoła tylko gadała o Czarnobylu. To zaczęło mnie tak irytować, że nie chciałam chodzić do szkoły, już innego tematu nie było. Naszczęście po czasie wszyscy się opanowali i z tym skończyli. Było okej, do czasu gdy sobię o tym przypomniałam ... a dokładnie było to niedawno ... i do tego czasu całyczas śnią mi się koszmary, że pracuję w elektrowni, że Ukraińcy mnie gwałcą i takie tam. W dodatku gdy tylko usłyszę słowo Ukraina robię się cała czerwona i przechodzą mnie ciarki. Niewiem co jest grane, od tego czasu czuję jakąś dziwną miłość do tego kraju, a czasem nawet staję w jego obronie. CO TO JAKIEŚ OPĘTANIE ;'( Ja już nie wytrzymam :( Chwilami czuję się Ukrainką, nawet czasem zdaje mi się, że jestem w Ukrainie. Chciałam iść do psychologa, ale niestety ma urlop :(

Gość gość
sram na islam i podcieram się koranem jebać burki !!!

Gość gość
Hmm ... no nareszcie jakis Polak milosnik Ukrainy. Prawda ze ja polpolka polukrainka, obecnie mieszkaniec Odessy. Nie wiem czy ktos na forum Ci pomoze, zaczekaj i idz do psycholog. On/a ci pomoze. Ja polecam Ci starac sie myslec o czyms innym i wmawiaj sobie Nienawidze Ukrainy, oni zli, uwierz pomaga.

Gość gość
Ehh, nierozumiem? Co do tego wmawiania sobię to może i pomoże, dzięki zobaczę.