Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zauważyliście, że co raz mniej jest dziewic z rok na rok w młodszym wieku

Polecane posty

Gość gość

tracą dziewictwo?!? dlaczego się nie szanujcie i nie trzymacie cnoty dla przyszłego męża prawiczka

Gość gość
a która by chciała na męża c***owatego prawiczka?

Gość gość
gość dziś porządna szanująca się kobieta

Gość gość
A ty to zauważyłeś? Jeśli tak to gdzie ty zaglądasz?:o

Gość gość
A co, każesz nam?! Tępy bolec :D Przejdź się człowieku do specjalisty, bo fetyszyzowanie dziewictwa jest typowe dla psychopatów o skłonnościach przemocowych.

Gość gość
tylko 10% współczesnych kobiet się szanuje a reszta to puszczalska jednostka

Gość gość
Mamy to w d***e :D

Gość gość
Autor skąd idioto masz takie dane

Gość gość
gość dziś robili ankietę stąd mam te dane. pozdrawiam

Gość gość
Pytanie: gdzie kto robił takową ankietę, czyli podchodzili do dziewczyny i pytali czy współżyła i jeszcze jedno gdzie opublikowali taką ankietę?

Gość gość
gość dziś a ty czemu mnie nazywasz idioto? z nikąd tego nie biore nie potraficie trzymać dziewictwa to potem narzekacie

Gość gość
Bo normalny to ty nie jesteś i zostaniesz takim frajerem prawiczkiem już do końca życia.

Gość gość
He he prawiczkow nie ma. Więc nigdy męża mieć nie będą.

Gość gość
gość dziś masakra ty jesteś normalna? że tak nazywasz ludzi których nie znasz? twój związek nie będzie trwały a twój facet może cie zdradzać a jak mu nie dasz ucieknie do innej więc to nie jest miłość.

Gość gość
A może zrobić ankietę czy ktoś jest orawiczkiwm. Ankieta nie dotyczyła wststkich polakow tylko pewnie z 200 osob

Gość gość
gość dziś jakbyś zrobiła ankietę wśród młodych kobiet w całej Polsce to dalej byś dostała odpowiedź 17-18lat a 5lat temu tracili w wieku 19

Gość gość
Kiedys 16 tracily bo w Tym wieku za mąż wychodziły I do 20 nawet 3 dzieci miały. Kurde tak było. Moja babcia 18 lat za mąż wyszła i dziecko urodziła. A teraz po 30 wychodzą i w ciążę nie dadzą rady zajść. Moze żeby jak kiedyś kobiety się nie ksztalcily tylko szybko za mąż wychodziły miały by tylko jednego partnera na całe życie męża tylko jego.

Gość gość
A siostra babci 17 lat wyszła za mąż.

Gość gość
Kiedyś jak chłopakowi się podobała dziewczyna i chciał ma żonę bo kochał to matki doradzamy aby dziecko zrobił. A wtedy to ślub wezmą. Bo kiedyś to był mus bo w ciąży aby ubne było i co ludzie powiedzą

Gość gość
Maryja miała 15 lat jak za Juzefa wyszła. I Jezusa urodziła

Gość gość
byłam dziewicą do 2roku studiów. Chyba jedyna na roku. To przyniosło mi wiele kłopotów i nieporozumień mogłabym przez to stracić przyszłość i studia ponadto nie miałam zajęć "wychowanie do życia w rodzinie" ponieważ byłam ze wsi a te zajęcia były pozalekcyjne i nie było dojazdów. Byłam zielona. Ostatnio też popełniłam duży błąd z pośpiechu. Kiedy inni mają "zlewke" to ja za bardzo się przejmuje i teraz poniosę tego konsekwencje :( Nie wątpliwie dużo nauczyłam się na studiach

Gość gość
Kiedyś 20 i więcej lat to się smieli że stara panna jak męża nie masz. I jeszcze za starych nawet wychodzili facetów. Znasz chłopaka 2 mięs i już ślub. Bo wstyd ze długo się jest ze sobą. A życia nie było ma kocią łapę.

Gość gość
gość dziś tak szybko straciłąś masakra

Gość gość
Ja mam 26 lat i jestem dziewica. Czekam do ślubu. Jestem katoliczka

Gość gość
gość dziś i co z tego? to ty patrzysz na innych żeby stracić dziewictwo? możesz być nawet 30letnia dziewica i tak dalej będziesz się szanowała

Gość gość
Dziewictwo powinno być dla męża. Mąż ma prawo i mu się należy dziewictwo. Każdemu mezczyzinie. Tak głosi wiara. Mężczyzna jest głowa rodziny i panem domu. Nie ma prawa kobieta do szacunku która nie dała dziewictwa mężowi.

Gość gość
To obowiązek żony dac dziewictwo mężowi. Szanująca kobieta mężczyznę męża szanuje siebie. Jak nie daje mężowi to co mu się nie należy. To znaczy że siebie nie szanuje. Kobieta jest stwozona do roli żony matki która da synów mężowi. Ale teraz jazda kobieta studia praca seks. A gdzie ciepły dom dla męża zadbany gdzie pachnący ciepły obiad. Kobieta która się szanuje zajmuje się domem mężem. A nie się kształci i karierę robi.

Gość gość
Według wiary katolickiej nawet jak mąż bije zone i zdradza i g****** A ona go nie zostawia tylko dba o niego ( to znaczy że się szanuje) a jak zostawi bo bije to znaczy że jest egoistka i się nie szanuje. Bo przysuegala i rozwód to grzech. Miłość wszystko zniesie.

Gość gość
Tak szanujcie się przez szacunek do męża. Rola kobiety to pomoc o dbanie o męża a nie kariera.

Gość gość
Jak zona jest nieposluszna mężowi ( to też się nie szanuje) to prawda