Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

niedziewice nigdy nie zrozumieją słowa szacunek do swojego ciała

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Szkoła podstawowa, czytanie ze zrozumieniem... W tamtej wypowiedzi chciałam Ci jedynie przekazać, że nie ma różnicy między facetem i kobietą, odnośnie tego, że niby kobiety nie wyobrażają sobie seksu bez emocji, a faceci zaliczają, bo tak. Seks to fizjologia, popęd i już nie bagatelizuj tak tych potrzeb, bo nawet spojrzenie na piramidę Maslowa powie Ci, że potrzeby fizjologiczne są jednymi z ważniejszych i tego nie zmienisz.

Gość gość
gość dziś Powyżej.

Gość gość
gość dziś nie potrafisz sama czytać ze zrozumieniem! przecież mówię, że kobiety kierują się uczuciami w tym przypadku :) Pozdrawiam

Gość gość
gość dziś Ale zaczęło się od tego, że rzekomo kobiety uprawiają seks tylko, jeśli jednocześnie mają miejsce uczucia, a faceci nie i do tego się odwołałam, a związek dla samych uczuć to osobny temat, czego nie negowałam, jakbyś nie zauważył. Zwyczajnie nie podoba mi się durny stereotyp, że kobiety takie kruche, uczuciowe i niczego nie robią bez mieszania w to uczuć :)

Gość gość
mężczyźni co niektórzy są w związkach bo chcą seksu udają jak kochają swoją partnerkę a tak na prawdę byli tylko dla seksu. Kobiety się kierują uczuciami czasem się zmuszają do seksu bo tak mówią ludzie "tak trzeba" zauważ, że kobiety mniej zdradzają niż mężczyźni.

Gość gość
gość dziś Wydaje Ci się, to nie jest tak, że kobiety potrzebują uczuć do seksu (część na pewno tak). Chociażby dlatego, że relacje typu ff nie istniałyby, a jak wiadomo tego typu układy służą tylko rozładowaniu, bez zagłębiania się w jakiekolwiek uczucia, a uczestniczą w nich obie płcie. :) Uciekam, dobranoc.

Gość gość
gość dziś Dobranoc :)