Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

lubiłam k***ina dopóki nie usłyszałam co mówi o wierności. chamstwo

Polecane posty

Gość gość

lubiłam k***ina dopóki nie usłyszałam co mówi o wierności. chamstwo

Gość gość
Jego nie można brać na poważnie, bo to oszołom. Nigdy niczego dobrego nie dokonał.

Gość gość
a co? co ... ? nooo?

Gość gość
on powiedział że wierność to sprawa względna i facetowi wolno zdradzać bo "Bóg kazał się rozmnażać" i upiera się, że kościół wcale nie zabrania zdrad. dodał jeszcze że sprawa nie dotyczy kobiet, bo one zdradzać nie powinny. stary dziad głupi....

Gość gość
Dobra to jest świńska d/upa w kapuście A tobie o co się rozbiega?

Gość gość
I w tym miejscu przyznaję mu rację. Mądrze to wymyślił.

Gość gość
Czyli muzułman?

Gość gość
23:13 pewnie jesteś facetem, świnio parszywa. to szukaj takich kobiet które na to przystaną, ja należę do osób które nie traktują wierności wybiórczo i oboje partnerzy powinni być wobec siebie wierni a nie że jedno może zdradzać i jest na to przyzwolenie a drugie nie. widze ze stary zgred k***in to duzo ma wspolnego z muzułmanami których tak hejtuje

Gość gość
Kochanie Wejdź na którykolwiek topik o żonach i kochankach a szybko dowiesz się że takie myślenie nie jest wcale domeną mężczyzn.

Gość gość
powaliło cie? kobiety które akceptują poligamię męża stanowią mniejszość.... i temu nie zaprzeczysz. normalna zdrowa na umysle kobieta nie chce być zdradzana. chyba że jest zahukaną kurką bez poczucia własnej wartosci

Gość gość
23:20 tylko role odwrócone ;-)

Gość gość
23:22: nikogo nie powaliło jest tak jak 23:24 pisze Normalna zdrowa na umyśle kobieta nie chce być zdradzana, ale sama to i owszem, i zawsze to sobie i innym wytłumaczy Trudno więc dziwić się facetom, że też zmieniają światopogląd Akcja -reakcja

Gość gość
co ma mowic, jak ma dzieci z zona i kochanką. Oblesny typ i oszolom,

Gość gość
No tak. Badz przeciwko islamizacji Polski, sam traktuj kobiety jak muzulmanski radykal

Gość gość
05:45 dokładnie. Sam ma kobiety za gorsze, bo na pewno nie za równorzędne skoro uważa że zdradzanie żony jest ok i wskazane. S w druga stronę to już źle. Wypowiedział się jasno na ten temat i jest przekonany o swej racji. A szowinisci i kobiety bez honoru niech dalej na niego głosują, ja po tym co usłyszałam, nie zamierzam. Taka osoba publiczna jeśli chce być poważnie traktowana w polityce, powinna być czysta jak łza a nie zdradzać żonę bo co, bo się zestarzała? I robić dzieci młodej bo on ma chuc. A ta młoda to tez jakąś zwichrowana, sypią z totalnym starcem pomarszczonym

Gość gość
Przecież Korwin to psychol, trzeba być kretynem, żeby go popierać.

Gość gość
Niekoniecznie, jego poglądy na to jak powinno wyglądać państwo sa dużo lepsze od tej postkomuny jaką mamy teraz. Ale te jego obyczaje i poglądy na małżeństwo to jakiś ponury żart. Mam wrażenie ze koleś przez to ze się starzeje to zaczyna go coś łapać i głowa juz nie ta