Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Schudłam ale...

Polecane posty

Gość gość

Kilka lat temu byłam z facetem, on mi powiedział że jestem za gruba. Rozstaliśmy się z różnych względów ale pewnie to też się przyczyniło po części. Ogólnie co jakiś czas się widywaliśmy, mamy wspólnych znajomych ale ostatnio nie widzieliśmy się przez rok. Ja rok temu zaczęłam się odchudzać i straciłam już 15 kg. Jest to po mnie widać, znajomi i rodzina to widzą, mieszczę się w ciuchy w których wcześniej nie mieściłam. Spodnie które kiedyś ledwo wciągałam na tyłek, dziś je normalnie zapinam. Także różnica jest widoczna. No i do sedna sprawy... Wczoraj spotkałam się z moim byłym, to było ogólnie niespodziewane spotkanie. Pogadaliśmy sobie, pożartowaliśmy bo ogólnie to się normalnie kumplujemy, jest spoko ale zdziwiło mnie to że on w ogóle nie zareagował na to że schudłam. On jest szczery, zawsze mówi to co myśli. Ale nie skomentował mojej przemiany. Byliśmy u mojej znajomej, jak szłam do łazienki to widziałam że patrzył tak inaczej na mnie ale zero komentarza. Czy on naprawdę tego nie widział że schudłam?

Gość gość
Pewnie zobaczył to, ale nie bedzie tego komentował. Ty też nie czekaj na komentarze i pochwały od niego. Chyba zbytnio sie nakręcasz. On pewnie to widzi, ale nie chce dać Ci poczucia satysfakcji (że to zrobiłaś). Zmieniłaś to co mu przeszkadzało, niech sobie tylko popatrzy...

Gość gość
hahaha az tak Ci na tym zalezy? Moze po prostu nie jest to dla niego interesujace

Gość gość
Faceci ogólnie są mało spostrzegawczy, także nie martw się. Ważne że sama ze sobą dobrze się czujesz.