Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wybór nosidelka.maxi cosi

Polecane posty

Gość gość

Jestem przed wyborem nosidelka dla dziecka.Jakie polecacie?zastanawiam się nad maxi cisi 0-9kg.Czy ktoś mi doradzi coś??warto kupić właśnie to??

Gość gość
To chyba jeden z najbezpieczniejszych fotelików samochodowych. Przy wyborze weź pod uwagę jak sie uklada na fotelu w samochodzie. Niektóre po przypieciu pasem wiszą jakby częściowo w powietrzu, a dziecko jest w zbyt pionowej pozycji. Tak nie może być. Przy zakupie trzeba poprzymierzac. Ja tak robiłam i najlepszy okazał sie maxicosi. Jako fotelik super ale jako nosidelko beznadziejny. Niema daszka od wiatru tylko taka jakby naciagana rajstopy ktora ma slabe lapki i sie odpina. Potrafi odpiąć sie na buzie bobasa. Niema tez zapinanej powloczki na wierzch. Moja siostra ma o od wózka 3 w1 jakiejś nieznanej firmy i jest super. Uklada sie dobrze w samochodzie, ma super cieply daszek. Tak wiec jak gdzies jada to nidmusza dziecka ubierać mocno, o postawia daszek plus zapinka z przadj. W samochodzie tylko to zdejmą ze y sie niezgrzal . Super wygodne i podobno im dziecko ma mniej warstw pod pasami tym bezpieczniej.

Gość gość
ja miałam maxi cosi citi- był w zestawie z wózkiem i byłam z niego bardzo zadowolona

Gość gość
Bardzo dziękuję za pomoc,napewno wezmę pod uwagę te rady☺

Gość gość
polecam recaro privia

Gość gość
Też miałam fotelik citi z tej firmy, ale nie kupowałam go razem z wózkiem, bo wózek miałam innej firmy (gdybym kupowała teraz to wzięłabym 3w1 od Maxi Cosi) i byłam bardzo zadowolona, maluch chyba też. Z tego co widziałam na stronie internetowej producenta to dają dożywotnią gwarancję na foteliki i wózki. Czyli muszą być dobre:))