Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szkoda ze kobiety same nie podrywaja samotnych facetow o dobrym sercu

Polecane posty

Gość gość

co im szkodzi? jak szukaja zwiazku i prawdziwej milosci a widza takiego dosc niesmialego introwertyka, moglyby go same zagadac i zaprosic na kawe, zamiast narzeac ze nie ma juz na tym swiecie wartosciowych facetow

Gość gość
to wywieś sobie na plecach kartkę ze jesteś wartościowy, masz dobre serce i jesteś niesmiały.

Gość gość
gość dziś To co proponujesz jest jak lekarstwo na zło całego świata. Proste rozwiązanie, które rozwiązałoby wszystkie ich problemy.

Gość gość
po co mi facet, za którego wszystko trzeba robić, nawiązać kontakt, rozkochać, przelecieć, poslubić . Jak sie chce mieć dziecko w domu to lepiej małe niz dorosłe, bo małe z czasem sie rozwinie

Gość gość
A kto mówi że wszystko? Wystarczy nawiązać kontakt

Gość gość
Na bycie nieśmiałych introwertykiem może sobie pozwolić tylko przystojny facet

Gość gość
Ja kilka lat temu przerabialam

Gość gość
Nas tacy nie pociągają, bo to są nienormalne jednostki. Wylecz nieśmiałość.

Gość gość
Sama jesteś nienormalna

Gość gość
a co w dzisiejszym świecie jest "normalne"? Narzuca nam sie "tolerancję" dla homoseksualistów , zawierania przez nich "małżeństw" i wychowywania dzieci, obcych uchodźców... Świat staje powoli na głowie

Gość gość
choćby kobieta stała przed swoim ideałem twarzą w twarz to i tak się sama pierwsza nie odezwie. Kobiety takie już są nic same nie osiągną są leniwe, egoistyczne, pozbawione uczuć wyższych i logiki w działaniu. Będą stać i czekać na gotowe ale jednocześnie narzekać na to kto je zagaduje zamiast samej zagadać kogo chcą. Dlatego lepiej być mężczyzną choć mamy trudniej w życiu to lepiej sobie z nim radzimy niż kobiety.

Gość gość Ela
Ja 15 lat temu walcztlam o takiego niesmialego do dzis jestesmy razem i do dzis ja w łóżku wykazuje inicjatywę vo jemu tak lepiej za to on w większości obowiązków mi pomaga wiec autora moze ci się trafi taka ja ja i cie zdobędzie

Gość gość
Ta, kobieta ma teraz poderwac faceta, oświadczyć się i podejmować sama wszystkie decyzje. A facet powie, ze jest nieśmiały i kobieta ma wszystko robic. Nie jesteś introwertykiem, tylko ciotą.